Анастасія Стоцька показала свіже фото своїх дітей: син і донька зірки все більше й більше схожі на Кіркорова

Шанувальники Анастасії Стоцької та Філіпа Кіркорова й досі підозрюють, що в минулому між артистами могли бути стосунки. Свідченням цього фанати вважають дітей співачки

Відома російська співачка Анастасія Стоцька нещодавно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм свіжі фотографії своїх дітей. Знаменитість показала доньку та сина, а шанувальники не втратили можливості зазначити, що нащадки зірки дуже схожі на іншого відомого музиканта Філіпа Кіркорова.

Раніше Анастасії Стоцькій приписували роман зі скандально відомим артистом. Ба більше, чимало шанувальників буквально були впевнені, що саме артистка стала причиною, чому Філіп Кіркоров розлучився з колишньою дружиною Аллою Пугачовою. Хоча й зірковий дует втомився заперечувати будь-який свій романтичний зв’язок, прихильники невгамовно продовжують наполягати на своєму.

Як сьогодні виглядають діти Анастасії Стоцької, які дуже схожі на Філіпа Кіркорова

Ніякої романтики, за словами Кіркорова й Стоцької, між ними не було. Втім, Філіп Бедросович неодноразово заявляв, що між ним і його колегою за цехом існує енергетичний зв’язок. Артист розповідав, що поруч зі співачкою він почувається максимально комфортно, а в минулому вона неодноразово підтримувала його та виручала.

Хай там як, але діти Анастасії Стоцької й дійсно екстремально сильно схожі на Філіпа Кіркорова. Так, наприклад, син артистка Олександр – високий і з широкими плечима. Крім того, в хлопця темне волосся, а загальні риси зовнішності дуже нагадують Філіпа Кіркорова. Молодша донька знаменитості Віра також нагадує свого “батька”, як впевнені фанати. Чорне густе волосся та риси обличчя роблять дівчинку схожою на відомого музиканта.

Анастасії Стоцькій та Філіпу Кіркорову дуже довго приписували роман

Нагадаємо, що про особисте життя відомої співачки відомо не так багато. Раніше вона перебувала у шлюбі з ресторатором Сергієм Абгаряном, з яким оформила розлучення два роки тому. Причин, чому шлюб розпався, зірка не розкривала. А ось Філіп Кіркоров нещодавно розповів, що знайшов своє кохання – жінку, імені якої не називає.