Не соромлячись зморшок: Катя Осадча показала обличчя без макіяжу і фотошопу крупним планом (Фото)

39-річна Катя Осадча не соромиться свого віку і вигляду без макіяжу. Телеведуча показала своїм прихильникам, як вона виглядає поза камерами в реальному житті.

Катя Осадча починала свою кар’єру не як телеведуча, а як модель. З 14 років дівчина вже працювала на кращих подіумах країн Європи та Азії, а її знімки були на обкладинках відомих глянців.

Кар’єру моделі Катя Осадча завершила у 18 років. Тоді вона закохалася у старшого на 15 років політика Олега Поліщука і вискочила за нього заміж. Вже у 19 Осадча народила первістка. Та сидіти в декреті і займатися лише господарством дівчина не збиралася. Осадча вирішила будувати кар’єру та телебаченні і все для цього робила. Саме тому і так швидко розпався шлюб Осадчої і Поліщука. Адже чоловік хотів жінку, яка буде займатися лише домом, а у Каті були інші плани на життя.

Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Завдяки непереборному бажанню, напору і таланту Осадча змогла побудувати приголомшливу кар’єру на телебаченні. Жінка 15 років була незмінною ведучою програми про знаменитостей “Світське життя”. Публіці вона запам’яталася не лише підступними питаннями до зірок, а й своїми незвичними образами, смішними капелюшками та яскравим макіяжем.

Та у реальному житті Катя Осадча не любить ні підборів, ні обстислих суконь. Жінка надає перевагу зручному одягу, відсутності макіяжу і зв’язанному у пучок волоссю.

При цьому телеведуча не соромиться показувати себе справжню своїм прихильникам. Так, нещодавно у своєму Інстаграм-блозі телеведуча поділилася домашніми кадрами, де вона позувала без макіяжу та у простому одязі.

Катя Осадча показала обличчя без макіяжу і фотошопу крупним планом

На знімках помітно, що роки таки даються взнаки. Катя вже не виглядає так свіжо та молодо, як раніше та все ж має достойний вигляд.

Незважаючи на те, що Осадча тричі народжувала, вона має струнку, підтягнуту фігуру. На відміну від багатьох своїх колег по сцені, Осадча не робить уколів краси та інших косметологічних маніпуляцій для покращення зовнішності. Телеведуча сприймає себе такою, яка вона є.