“Встигли до Миколая”: Катя Осадча вся в білому показала, чим займалась напередодні свята з Юрієм Горбуновим

Відома українська телеведуча Катерина Осадча та її не менш відомий чоловік Юрій Горбунов заінтригували мережу неочікуваними новинами. Що ж зірки таки встигли зробити до Миколая?

Зіркове подружжя двох телеведучих має чи не найцікавішу історію знайомства та кохання. Спочатку вони були просто колегами, які “криво” одне на одного дивились, а тепер раптом виховують двох дітей. Знаменитості не втомлюються підігрівати інтерес публіки до своїх стосунків, а тому час від часу на їхніх особистих сторінках з’являються цікаві дописи та фотографії. Цього разу українська телеведуча показала, як вони наряджали новорічну ялинку.

Катерина Осадча показала, як провела час із сім’єю

На особистій сторінці української знаменитості в соціальній мережі Інстаграм нещодавно з’явилась нова публікація. Так, на ній Катерина Осадача позувала вся в білому, а поруч із нею було двоє синів та коханий чоловік. Разом родина вирішила нарядити новорічну ялинку, адже, зізналась ведуча, попри відсутність святкового настрою, вона не хоче забирати свято у дітей.

На затишному родинному відеоролику зіркова пара разом з маленькими синами вирішила прикрасити оселю до майбутнього Нового року. З краплинкою радості в описі до нової публікації Катя Осадча повідомила: вони встигли зробити це до свята Миколайчика.

Нашим дітям, попри все, Миколай приніс подарунки під подушку, різку не приніс

– написала Катерина Осадча та висловила сподівання, що різка вирушила до тих людей у кремлі, які дійсно на це заслуговують.

Катерина Осадча про святкування Нового року

Нагадаємо, що раніше українська телеведуча вже висловилась про майбутнє святкування Нового року. Так, зізналась знаменитість, ніяких гучних вечірок у неї не планується, адже настрій зовсім не такий. Проте, додала Катерина Осадча, вона все-таки хоче влаштувати невелике сімейне свято для своїх дітей, адже залишити їх без свята просто не може.

Для них важливо мати радощі в цей час. Звичайно, ми не зможемо святкувати так, як це було в минулі роки

– прокоментувала ведуча та додала, що попри все спробує подарувати дітям казку.

Катерина Осадча також зізналась, що у неї в голові абсолютно ніяк не вкладається, що сьогодні можливо гучно відзначати Новий рік. Усе навколишнє горе та постійні тривоги налаштовують лише на бажання думати про те, аби все якнайшвидше повернулось у мирні часи.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.