Як виглядають та чим займаються чоловіки Алли Мазур, Марічки Падалко, Лідії Таран та інших зірок ТСН (Фото)

Героїнь сьогоднішньої статті глядачі щодня бачать в ефірі телевізійної служби новин. Втім, поза кадром вони стають звичайними жінками, мамами та дружинами.

Марічка Падалко

Марічка Падалко – щаслива дружина та багатодітна мати. Чоловіком телеведучої є журналіст і народний депутат Єгор Соболєв.

Чоловік Марічки Падалко зізнався телеведучій в коханні з передової
Як виглядає чоловік Марічки Падалко

Вони одружилися у 2010 році і вже тричі стали батьками. Першим на світ з’явився Михайло, якому зараз 15 років, другою народилася дівчинка Марія, їй 14, а ще через 2 роки народилася дівчинка Катерина, якій зараз 12 років.

Марічка Падалко показала старшого сина в день його народження
Як виглядають діти Марічки Падалко

Після початку повномасштабної війни в Україні Єгор Соболєв вирішив захищати Батьківщину від російських загарбників і вступив у лави ЗСУ.

Лідія Таран

Чарівна білявка Лідія Таран Ніколи не була заміжня офіційно. Та деякий час телеведуча жила у цивільному шлюбі з шоуменом Андрієм Доманським. Ці стосунки подарували Лідії доньку, яку звати Василина. Дівчинці вже 15 років.

Стало известно, где за границей живут Лидия Таран и ее дочь от Доманского
Як виглядає чоловік Лідії Таран

Вже більше 10 років Лідія не впускає у своє життя інших чоловіків. Після початку повномасштабної війни в Україні жінка разом з донькою виїхали до Франції, де перебувають і досі.

Алла Мазур

Алла Мазур являється ведучою новин на “1+1” аж 25 років. Її палко обожнюють телеглядачі за професійність та людяність. А ось своє особисте життя Алла Мазур приховує від публіки. Відомо, що офіційно жінка ніколи не була одруженою та у неї є син.

Как выглядит сын Аллы Мазур
Як виглядає син Алли Мазур

Алла Мазур стала мамою, коли їй вже було за 40. Батька дитини телеведуча приховує.

Довгий час в Мережі ходили чутки, що телеведуча народила від свого колеги Роберта Опаленика. Їх часто бачать разом на світських заходах і приписують роман.

Сын Аллы Мазур похож на ее вероятного мужа
Як виглядає чоловік, з яким Аллі Мазур приписували роман

Та, чутки розвіялися, коли одного разу Мазур опублікувала знімки свого сина з шкільного свята. На сорочці у хлопчика був бейджик з його прізвищем. Виявилось, що його прізвище не Мазур і навіть не Опаленик, а Бондаренко.

Як виглядає син Алли Мазур
Як виглядає син Алли Мазур

Це прізвище є одним із найрозповсюдженіших в Україні. Тож здогадатися, який саме чоловік з прізвищем Бондаренко є батьком сина Мазур практично неможливо.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.