Яблуко від яблуні: чотири доньки Андрія Доманського ростуть повними копіями батька-телеведучого

Відомий український ведучий є не лише успішним представником своєї професії, але й щасливим батьком. Як виглядають всі четверо дочок знаменитості, які народились дуже схожими на батька?

Андрій Доманський, відомий український телеведучий, є щасливим багатодітним татусем. Вперше знаменитість став батьком ще за студентських часів, а ось наймолодша дитини зірки народилась відносно нещодавно. Донечок ведучому подарували три різні жінки – юнацьке кохання, доросле захоплення й та сама одна і єдина кохана.

Вперше Доманський пішов під вінець у 21 рік. Перша дружина знаменитості Юлія 2000 року народила чоловікові сина Василя, а через 4 роки на світ з’явилась дівчинка Лада. Спершу стосунки подружжя були ідеальними, втім з часом Доманський все частіше затримувався по роботі у Києві, поки його дружина з дітьми мешкала в Одесі. Відстань стала причиною, чому зіркова пара розлучилась.

Як виглядають найстарші діти відомого українського ведучого Андрія Доманського

Наступним коханням Андрія Доманського стала його колега Лідія Таран. Знаменитості познайомились на знімальному майданчику та швидко захопились одне одним. Оточення зірок пророчило їм довге життя разом. Пізніше, коли Таран народила доньку Василину, колеги зіркової пари почали говорити й про шлюб.

Втім, до РАЦСу закохані так і не дійшли. Андрій Доманський і його колишня цивільна дружина Лідія Таран розійшлись, зокрема, через те, що ведуча не зуміла побудувати стосунки з його рідними та дітьми. Знаменитості розійшлись, втім залишились у хороших взаєминах заради виховання спільної доньки.

Як сьогодні виглядають всі доньки Андрія Доманського
Наймолодша донечка Андрія Доманського

Після розлучення з Лідією Таран Андрій Доманський познайомився з жінкою, з якою зумів відшукати сімейний затишок. Марина Доманська подарувала чоловікові двох донечок – Кіру та Віру. Крім того, пара виховує сина жінки від попереднього шлюбу.