Від трьох до семи: у кого із зіркових батьків найбільше дітей – Падалко, Хамайко, Гордон, Доманський та інші

Багато успішних українських зірок вміють суміщати кар'єру в шоу-бізнесі та велику сім'ю. Найкраще це доводять приклади багатодітних знаменитостей.

Марічка Падалко і Єгор Соболєв

Чоловік Марічки Падалко зізнався телеведучій в коханні з передової
Чоловік і діти Марічки Падалко

Журналістка ТСН Марічка Падалко в шлюбі з Єгором Соболєвим народила трьох дітей, а до цього вона була одружена 15 років з іншим чоловіком, але стати батьками у них не виходило. У Марічки і Єгора хлопчик Михайло і дві дівчинки, Марія і Катерина.

Валентина Хамайко і Андрій Оністрат

Валентина Хамайко с мужем и детьми
Валентина Хамайко і Андрій Оністрат з дітьми

Телеведуча 1+1 Валентина Хамайко разом зі своїм чоловіком, бізнесменом Андрієм Оністратом виховує дві доньки і два сина. Дівчат звуть Соломія і Мирослава, а хлопців Михайло і Андрій.

Олег Скрипка і Наталія Сидь

Діти Олега Скрипки
Діти Олега Скрипки

Лідер групи “Воплі Відоплясова” Олег Скрипка створив велику родину зі своєю другою дружиною Наталією Сидь. Пара виховує чотирьох дітей – Романа, Устима, Олесю і Зоряну.

Андрій Доманський

Діти Андрія Доманського
Діти Андрія Доманського

Шоумен Андрій Доманський двічі був одружений і декілька років жив у цивільному шлюбі з журналісткою Лідією Таран. Від першого шлюбу у нього залишився син Василь і дочка Лада. Від стосунків з Лідією Таран – дочка Василина, вона зараз із зірковою мамою живе у Франції. З третьою обраницею Доманський став батьком двох дівчат, Кіру і Віру. Також у дружини телеведучого є син від іншого чоловіка, який виховується в їх сім’ї, пасинка звати Артем.

Дмитро Гордон

Родина Дмитра Гордона
Родина Дмитра Гордона

Журналіст Дмитро Гордон – найбагатодітніший в українському шоу-бізнесі. Всього у нього семеро дітей. Старші – Ростислав, Дмитро, Єлизавета і Лев, вона народились в першому шлюбі Гордона. З другою дружиною Олесею Бацман журналіст продовжив “розмножуватися” і на світ з’явились три дівчинки – Санта, Аліса, Ліана.

Також по троє дітей у телеведучої Катерини Осадчої, пари Григорія і Христини Решетнік, Ольги Фреймут, Олени і Сергія Кравців, Альоші і Тараса Тополі, Надії Мейхер, Дяді Жори, Сергія Притули.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.