Таке має бачити тільки султан Сулейман: Хюррем Мер’єм Узерлі показала, що ховає під одягом

Відома турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі показала підписникам в Мережі, що ховає під одягом. Для її героїні Хюррем Султан це зовсім нетипово.

В серіалі “Величне століття” Мер’єм Узерлі ховала свою фігуру під об’ємними шовковими сукнями, прикрашеними позолотою та коштовностями. Заради ролі актриса набрала кілька кілограмів, а після швидко схудла і знялася в новій фотосесії вже стрункішою та засмаглою.

Пляжний знімок з’явився у соцмережах екранної Роксолани. Актриса вирушила відпочивати та радіти сонцю на Мальдіви. Вона примостилася на білому піску біля самого узбережжя. Бірюзова вода ледь відчутно торкалася ніжної шкіри світової улюблениці.

Хюррем Султан з Величного століття показала, що ховає під одягом
Хюррем Султан з Величного століття показала, що ховає під одягом

Хюррем одягла світло-смарагдовий купальник із кольоровими вставками. Зірка показала ефектну фігуру з бронзовою засмагою. Такою у серіалі її міг бачити лише сам Сулейман і цьому не завадив мовний бар’єр. Мер’єм Узерлі пройшла кастинг на головну роль в історичному проєкті, не знаючи турецьку мову. Однак це зіграло їй на руку – по сюжету, в якому висвічувався період життя Османської імперії, коли нею правив Сулейман Величний, Узерлі грала наложницю Роксолану, вкрадену кримськими татарами. Незнання мови і неправильний акцент були доречні.

Вихід перших серій “Величного століття” прикував до екранів все турецьке населення, в артистку закохалась вся країна. Мер’єм вмить стала еталоном жіночності і краси. В образі Хюррем Султан Узерлі з’явилась в 99 серіях серіалу. На актрису обрушилася міжнародна слава та велика кількість нагород та премій.

Хюррем Султан з Величного століття показала, що ховає під одягом

Зйомки тривали з 2011 до 2013 року. А потім Мер’єм Узерлі раптово зібралася і поїхала назад в Берлін. Улюблену глядачам актрису не можна було просто замінити іншою, тому сценарій змінили, час дії перенесли на двадцять років уперед, а роль владної султанші дісталась Вахіде Перчин.