Ксенія Мішина опублікувала фото з відпочинку з мамою з Криму: келих ігристого, Чорне море та дівочі розмови

Відома українська актриса Ксенія Мішина народилась та виросла у нині анексованому Криму. Знаменитість показала нещодавні фотографії з відпочинку на півострові

Ксенія Мішина, відома українська актриса та блогерка, колишня головна героїня реаліті-шоу “Холостячка”, нині продовжує займатись професійною діяльністю й активно веде власну сторінку в соціальній мережі Інстаграм. В особистому блозі знаменитість постійно ділиться зі своїми шанувальниками розповідями про минуле, справжнє та майбутнє, а також тішить свою авдиторію цікавими фотографіями.

Так, наприклад, нещодавно зірка показала фотографію зі своєю матусею, яка нині живе в анексованому Криму. Ксенія Мішина залишила чуттєвий опис до опублікованого кадру та подякувала долі за те, що нагородила її такою чудовою мамою.

Українська актриса Ксенія Мішина показала фотографію зі своєю мамою
Українська актриса Ксенія Мішина показала фотографію зі своєю мамою

На особистій сторінці знаменита українська актриса опублікувала милу фотографію зі своєю найріднішою людиною. На кадрі зіркові мама й донька зображені найімовірніше в рідному Криму, а на тлі можна побачити Чорне море. Ксенія Мішина з мамою, схоже, чудово проводили тоді час, адже на їхніх обличчях застигла усмішка, а в руках вони тримали келихи ігристого.

В описі до нової публікації знаменитість подякувала долі за найкращий у світі подарунок – чудову маму, яка завжди була поруч із нею та підтримувала за будь-яких умов. Ксенія Мішина пригадала часи, коли народила свого сина Платона. Тоді її мама неабияк допомогла їй, адже, поки актриса будувала кар’єру та влаштовувала своє життя, рідна людина залишалась поруч із сином.

“Скільки б розбіжностей у мене з нею не виникало, я завжди знаю, що вона була моєю подушкою безпеки щодо мого сина”, – зізналась відома українська актриса.

Актриса Ксенія Мішина показала фотографію зі своєю матусею на тлі Чорного моря
Актриса Ксенія Мішина показала фотографію зі своєю матусею на тлі Чорного моря

Нагадаємо, що відома українська актриса виховує 11-річного сина Платона. Підписники знаменитості чудово знають дитину зірки, втім про батька шанувальники знають набагато менше. Довгий час Ксенія Мішина воліла взагалі замовчувати цю тему, втім не так давно зізналась, що багато років тому намагалась відновити стосунки з цим чоловіком. Все виявилось марно. Нині ні актриса, ні її син з власного бажання не підтримують зв’язок із біологічним батьком Платона.

Популярне

Схожі статті

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".