Тоня Матвієнко вразила рідкісними кадрами старшої доньки, яку народила у 16 років: “Продовження цілої нації”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко замилувала фотографіями зі своєю старшою донькою, яку народила у 16 років. Знаменитість показала, як дівчина підросла

Донька легендарної української співачки Ніни Матвієнко Антоніна нещодавно опублікувала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм новий допис. Знаменитість у новій публікації показала двох своїх доньок та присвятила новий пост у соцмережі Міжнародному дню захисту дітей. У блозі Тоні Матвієнко з’явився короткий ролик, на якому можна було побачити старшу доньку знаменитості Уляну. Також на відео позувала й молодша сестра 24-річної дівчини – 7-річна Ніна.

На опублікованому зірковою мамою відео можна було побачити, як її доньки Уляна та Ніна лежать поруч на ліжку, що розташоване в будинку на колесах. Дівчата щиро усміхаються та бавляться, поки камера тишком їх знімає. На кадрах можна неозброєним оком побачити, якими щасливими є дівчатка. Обидві доньки Тоні Матвієнко чудово проводять час разом.

Тоня Матвієнко на своїй сторінці в Інстаграмі показала кадри з двома доньками від різних чоловіків
Тоня Матвієнко на своїй сторінці в Інстаграмі показала кадри з двома доньками від різних чоловіків

Не змогла відома українська співачка обійтись без декількох теплих материнських слів. В описі до нової публікації Тоня Матвієнко зазначила, що безмежно любить своїх доньок та готова завжди, будь-якої миті підтримати їх та допомогти їм. Знаменитість зазначила, що Уляні та Ніні немає чого боятись, адже поруч із ними завжди будуть їхні рідні.

“Ви моє життя і продовження цілої нації. Я завжди поруч, не бійтеся нічого”, – такі ніжні слова відома українська співачка додала до своєї нової публікації в соціальній мережі Інстаграм.

У коментарях до нової публікації Тоні Матвієнко шанувальники буквально засипали зіркових доньок компліментами. Підписники та пересічні користувачі мережі зауважили, що дівчата неабияк підросли. Прихильники відомої української співачки привітали всіх із Міжнародним днем захисту дітей та побажали дітям Тоні Матвієнко лише найкращого.

Тоня Матвієнко на своїй сторінці показала свіжі кадри з двома своїми доньками
Тоня Матвієнко на своїй сторінці показала свіжі кадри з двома своїми доньками

Нагадаємо, що вперше відома українська співачка стала мамою 24 роки тому. Тоді Тоні Матвієнко було всього 16 років. Впоратись із вихованням та осудом оточення майбутній артистці допомогла її мама Ніна Матвієнко. Вдруге знаменитість народила дитину вже у шлюбі зі своїм коханим чоловіком Арсеном Мірзояном. Зіркове подружжя стало батьками дівчинки Ніни.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.