Орбакайте показала свою єдину доньку-випускницю в США: онука Пугачової Клава народжена бути моделлю

Російська співачка Христина Орбакайте показала свою дочку Клаву, яка стала випускницею у США. Знаменита спадкоємиця Алли Пугачової давно не живе в росії зі своєю сім'єю.

Христина Орбакайте в 2005 році вийшла заміж за бізнесмена Михайла Земцова і переїхала в Америку заради нього. Артистка довгий час жила на дві країни – росію і США, однак зараз вона все рідше буває у москві. Тепер їй ні до кого прилітати в російську столицю, адже зіркова матір Алла Пугачова разом із чоловіком Максимом Галкіним емігрували в Ізраїль.

Так і дорослі діти Христини знаходяться не в росії. Сини Орбакайте також прийняли рішення жити за кордоном. Старший син Микита Пресняков покинув росію осінню 2022 року і переїхав у Сполучені Штати Америки. За чутками слідом за ним туди перебрався його молодший брат Дені Байсаров.

Орбакайте показала свою єдину доньку-випускницю в США
Орбакайте показала свою єдину доньку-випускницю в США

Наймолодша з її дітей, 11-річна дочка Клавдія Земцова, нещодавно, 1 червня 2023 року, закінчила початкову школу в Нью-Йорку. Клава росте справжньою красунею і на зріст ось-ось наздожене маму. Орбакайте показала, як зараз виглядає донька, відвідавши її шкільний випускний. Дівчинка більше схожа на батька, як вважає більшість шанувальників родини, але й риси зіркової матері в ній присутні.

Сьогодні Клавочка закінчила 5 клас, що в Америці означає перехід з початкової школи в середню! Тут цьому надають велике значення – перший випускний. Всіх з Днем захисту дітей, мирного неба над головою

, – підписала кадри Христина.

На свій перший в житті випускний онука Алли Пугачової нарядилась в стильне міні, показавши головну родзинку, яку успадкувала від мами – довгі модельні ноги. Співачка одягла сукню-футляр.

Нагадаємо, Клава від народження живе в США, вона цілком американка. Дівчинка мріяла піти шляхом матері та бабусі і стати співачкою. У неї є власна пісня на іспанській мові, якою Клавдія володіє ідеально.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.