“Why not?” – співачка Слава Камінська розгулює у Європі у нічній сорочці за 10 євро. Реакція підписників

Після повномасштабного вторгнення життя деяких зірок кардинально змінилося. Не стала виключенням і колишня учасниця гурту "Неангели", а зараз сольна артистка Слава Камінська.

Вже більше року співачка з дітьми проживає у Нідерландах. Як зізнається артистка, це рішення дається їй непросто, адже в Україні вона звикла до шаленого ритму життя – багато творчої праці, концерти, поїздки і т. д. За кордоном же Слава зіткнулася з багатьма побутовими труднощами, зокрема були проблеми з орендою житла. Зараз все начебто налагодилося. Зірка активно ділиться з підписниками життям у Нідерландах, де проживає зі своїми дітьми – Леонардом та Лаурою.

Зокрема, нещодавно Слава опублікувала пост, в якому розмірковувала про стиль одягу європейців. Раніше вона вважала, що останні одягаються як попало, а насправді одягаються вони як їм зручно. І зізналася, що їй зараз зручно носити нічну сорочку, куплену за 10 доларів.

На фото, які вона додала до посту, Камінська постає у синьому платті на бретельки, яке одягнене поверх білої майки. Скоріш за все, саме його співачка ідентифікувала як “нічнушку”. “Нічнушка” це чи ні, але образ у Слави вийшов досить стильним та гармонійним.

Слава Камінська показала себе у “нічнушці”

Дехто з підписників оцінив новий стиль Слави, хоча багато знайшлось і тих, що обурилися через мовчання з приводу екологічної ситуації на півдні України. Наступним своїм постом Камінська закликала підписників тримати свої негативні думки при собі, виставивши фото з тією ж “нічнушкою”.

Що ж, кожен має право робити те, що вважає за потрібне, та ні перед ким не звітувати. Проте зірки завжди знаходяться під пильною увагою шанувальників, і кожний їх необережний крок може обрушити справжню лавину гніву на своїх кумирів.