У чоловічій сорочці без нічого: схудла Наталія Могилевська вразила помолоділим виглядом – кохання окриляє

Наталія Могилевська опублікувала свіже фото у своєму Інстаграм-блозі і вразила публіку помолоділим виглядом. Співачка розквітла поряд з коханим чоловіком.

47-річна українська співачка Наталія Могилевська активно веде свій особистий блог в Інстаграм і час від часу публікує свіжі фото і ділиться моментами зі свого особистого життя.

Нещодавно співачка поділилася з прихильниками новим знімком, на якому вона позувала в одній сорочці без нічого. На домашньому фото артистка позувала з чашкою гарячого напою на власній кухні. На фото Наталія Могилевська виглядала просто бездоганно. Вона помітно схудла і засвітила на знімках тонкі ніжки. Схуднення “омолодило” і обличчя співачки. Вона виглядає дуже свіжо і привабливо.

Схудла Наталія Могилевська вразила помолоділим виглядом
Схудла Наталія Могилевська вразила помолоділим виглядом

Це відмітили і користувачі Мережі.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Наша Наталочка вродлива, талановита, харизматична”;
  • “Вам личить бути худенькою”;
  • “Яка красуня!”;
  • “Чарівно виглядаєте”;
  • “Дуже красива Наталочка”;
  • “Наталочка! Ви така красива! Така сильна і ніжна, талановита. Справжня українська зірка!”.

Варто відзначити, що Могилевська не просто так погарнішала за останній рік. Співачка вперше за довгий час знаходиться у стосунках і запевняє, що по вуха закохана. Наразі Наталія не показує свого обранця на публіку та дещо про нього вона розповіла в недавньому інтерв’ю.

Так, обранця Могилевської звати Валентин. Він родом з України, але багато років чоловік жив у США та будував там власний бізнес. З Валентином Могилевська була знайома вже давно, але тісно вони ніколи не спілкувалися. Коли почалася повномасштабна війна, чоловік вирішив повернутися на Батьківщину. Так трапилось, що Валентин долучився до волонтерської організації, де була і Могилевська. Так вони зблизились і почали спілкуватися. Згодом дружба переросла у кохання.

 47-річна Наталія Могилевська вразила постарілим виглядом
Схудла Наталія Могилевська вразила помолоділим виглядом

Могилевська не приховує, її коханий значно старший за неї. Та співачка не вбачає у цьому проблеми і запевняє, що зараз в плані особистого життя вона нарешті щаслива. Саме з цим чоловіком Наталія хоче збудувати справжню сім’ю.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.