Екс-віагрянка Санта Дімопулос сфотографувалася на пляжі в Монако: це не купальник, а одні нитки

Колишня учасниця гурту "ВІАГра" Санта Дімопулос відпочиває за кордоном та не забуває час від часу поділитися з підписниками гарними світлинами зі свого відпочинку.

На своїй особистій сторінці в Інстаграм співачка поділилася пікантними фото свого відпочинку в одному з найдорожчих європейських курортів – Монако. Зірка показала шикарну фігуру на фоні пляжу, тим самим зірвавши шквал компліментів на свою адресу. Проте знайшлись і деякі, хто вважає неприпустимим виставляти зараз такі фото на загал. “Навіщо це?”, “Для кого ці фото?” – питають деякі підписники. Проте Санта на них не реагує, а на повну насолоджується відпочинком.

Санта Дімопулос на пляжі у Монако
Санта Дімопулос на пляжі у Монако

Нагадаємо, Санта Дімопулос вперше заявила про себе публіці як про співачку під час третього сезону проекту “Фабрика зірок”, в якому, однак, перемогу не здобула. До того вона була солісткою маловідомого гурту “Сьоме небо”, який покинула за власним бажанням. Невдовзі після “Фабрики зірок” Санті посміхнулася удача і вона була на деякий час запрошена до мега популярного на той час гурту “ВІАГра”, втім, теж пішла звідти за власним бажанням. Пізніше Санта та колишні учасниці відомого гурту створили свій гурт “Queens”, проте він не став популярним.

Проте в Санти є ще й інші таланти, окрім співу. У 2011 році в Таїланді зірка завоювала титул чемпіонки світу з бодибілдингу та фітнесу. А ще перемогу здобула в українському популярному проекті “Танці з зірками”.

Санта Дімопулос щаслива у шлюбі з успішним київським бізнесменом Ігорем Кучеренком, від якого молодша на 18 років. У них є спільна дочка Софія, також у артистки є син Даніель, якого вона народила у попередньому шлюбі з шоуменом Андрієм Джеджулою.

Популярне

Схожі статті

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.