Кварталівець Степан Казанін показав свого собаку: не такий похмурий, як кіт Володимира Зеленського

Відомий український актор і гуморист Степан Казанін показав свого домашнього улюбленця. У знаменитості вдома живе чудовий і дуже грайливий собака

Степан Казанін давно здобув свою популярність. Відомий український гуморист і телеведучий починав кар’єру з виступів у КВНі, а пізніше разом зі своїми товаришами започаткував найвідоміше шоу країни “Квартал 95”. Нині артист продовжує кар’єру, не залишаючи шанувальників без жартів і гумору навіть у найскрутніші часи.

Іноді виникає питання, звідки гумористи беруть сили та натхнення для написання жартів у такий важкий для людей і країни період. Відповідь доволі проста – їм у цьому допомагають близькі та кохані люди, а також домашні улюбленці. Для власників котів, собак чи інших тваринок не є секретом, що вони допомагають подолати найглибший сум і знову повертають усмішку на вуста. Степан Казанін вирішив показати, хто підіймає настрій йому.

Степан Казанін показав свого собаку на особистій сторінці в Інстаграмі

Знаменитість на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікував фотографію свого собаки. На знімку улюбленець Степана Казаніна Конор бавиться на дивані, заграючи зі своїм власником. Актор не міг обійтись без жартів, а тому в описі до нового фото зазначив, що йому прикро, що собаки не вміють літати. В такому разі, запевнив гуморист, його пес точно відгриз би всім шахідам хвости.

У коментарях до нової публікації зірки “Кварталу 95” підтримали жарт відомого гумориста й зазначили, що його собака виглядає так, ніби він і дійсно може полювати на ворожі шахіди. Крім того, одна з підписниць Степана Казаніна зауважила, що його песика має дуже задоволений вигляд.

Нагадаємо, що раніше перша леді Олена Зеленська показала українцям, як виглядає їхній кіт, який вже багато років живе з президентською родиною.

Як виглядає кіт Володимира Зеленського

Слід зазначити, що домашній улюбленець чинного президента України виглядає не таким грайливим, як кіт його ексколеги Степана Казаніна.