Актор “Кварталу 95” Степан Казанін зізнався, що його звати не Степан та розкрив своє реальне ім’я

Відомий український комік та актор Степан Казанін у реальному житті насправді має інше ім'я. Артист з "Кварталу 95" публічно зізнався, як його дійсно звати

Степан Казанін здобув свою популярність завдяки участі в змаганні “КВК”, а пізніше – роботі в студії “Квартал 95”. Знаменитість знає ледве не кожен українець, який хоча б раз дивився вечірнє комічне шоу. Втім, мало хто підозрює, що Степан насправді є Сергієм. Так, український артист публічно прокоментував свій сценічний псевдонім та зізнався, чому називається Степаном, якщо в усіх документах його звати Сергієм.

Артист про своє справжнє ім’я та сценічний псевдонім

Цікава історія про виникнення сценічного псевдоніма артиста бере свій початок в університеті. Сергій Казанін завершив навчання у школі та вирішив здобувати вищу освіту в Тамбовському інституті хімічного машинобудування. Тоді майбутня знаменитість вже був доволі популярним у колах КВНщиків, адже ще під час навчання в школі створив свою команду.

В університеті не змінилось нічого, крім імені Казаніна. Так, артист продовжив свою гумористичну діяльність та грав у складі команди КВК, але в статусі студента. Тоді, зізнається Казанін, ніхто не міг запам’ятати його імені. Артист зазначає, що він представлявся Сергієм купу разів, але товариші навідріз відмовлялись запам’ятовувати ім’я студента.

Сергій Казанін розповів історію про те, як він став Степаном та чому мало хто знає його справжнє ім'я
Сергій Казанін розповів історію про те, як він став Степаном та чому мало хто знає його справжнє ім’я

Я три дні терпів, а потім ляпнув, що я — Степан, і всі моментально почали мене кликати Степаном. З того часу тільки рідні називають мене Сергієм

– зізнався Степан (Сергій) Казанін.

Цікаві факти з життя українського коміка

  • Насправді в сім’ї Казаніних є Степан – так артист назвав свого старшого сина, якого народила йому дружина Наталія. Молодшого сина Сергій назвав Петром;
  • Степан Казанін народився та виріс у місті Надим, Тюменської області, що в росії. З Україною його життя пов’язали колеги, які запросили Казаніна виступати разом з ними у складі “95 Кварталу”. Відтоді артист бере активну участь в створенні українських розважальних проєктів;
  • Інтерес до медійного продукту в Степана Казаніна виник ще в юності. Хоча майбутній артист отримав технічну спеціальність, ще в молодості Сергія та його товаришів нагородили статуеткою “Тефі” – найголовніша російська нагорода в телевізійній сфері. Нагороду Казанін та його колеги отримали за програму про історію регіону.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.