47-річна Наталія Могилевська показала обличчя без макіяжу крупним планом: жодної зморшки нема (Фото)

47-річна співачка Наталія Могилевська останнім часом помітно схудла і погарнішала. Артистка не посоромилась і показала, як зараз виглядає її обличчя без граму макіяжа.

Наталія Могилевська звикла до хейту у Мережі у свій бік. Співачку критикують за зайву вагу, наряди та навіть за поведінку. Саме через це Наталія з’являється на публіці завжди з яскравим макіяжем, а фото, які вона пулікує у Мережі, активно обробляє фотошопом.

Та за останній рік життя співачки змінилося, змінилося і її сприйняття самої себе. Як і всі українці Наталія пережила багато стресу за останній рік та саме у рік війни Могилевська зустріла своє кохання. Поряд з новим чоловіком Могилевська почала буквально розцвітати. Співачка схудла, посвіжіла і стала виглядати помітно молодше. А нещодавно Наталія навіть наважилася показати себе без макіяжу у Мережі. Відповідне фото співачка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі. Могилевська зробила селфі, показавши своє обличчя без гриму крупним планом.

47-річна Наталія Могилевська показала обличчя без макіяжу крупним планом
47-річна Наталія Могилевська показала обличчя без макіяжу крупним планом

Прихильники співачки оцінили таке правдиве фото і відмітили, що вона має дуже гарний вигляд.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Ви дуже гарна”;
  • “На 10 років молодша”;
  • “Яка ж ви природньо красива”;
  • “Неперевершена жіночність”;
  • “Без косметики така гарнесенька, справжня”;
  • “Я вас не впізнала. Ви дуже гарна без косметики”;
  • “Яка мила і молода”.

Нагадаємо, Наталія Могилевська наразі приховує свого нового чоловіка та вже неодноразово розповідала про нього в інтерв’ю. Так, нового коханого співачки звати Валентин і він старший за саму Могилевську. Чоловік родом з України та багато років він прожив у США, де має власний бізнес.

Після початку повномасштабної війни в Україні, Валентин повернувся на Батьківщину, щоб допомогти постраждалим у війні людям. Чоловік увійшов до тої ж волонтерської організації, де була і Могилевська. Там вони зблизилися і закохалися один в одного.

Зараз Могилевська запевняє, що вперше за довгий час відчуває себе по-жіночому щасливою. Саме з цим чоловіком співачка бачить своє майбутнє.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.