“Як я прийду до сина в гості, коли він виросте” – Катерина Кухар розвеселила шанувальників кумедним відео

Материнство часто буває нелегким. Українська прима-балерина Катерина Кухар на своїй сторінці вирішила показати деякі його аспекти та розвеселити публіку.

Катерина Кухар виховує двох дітей – 14-річного сина Тимура та 8-річну дочку Анастасію. Схоже, із сином іноді виникають побутові труднощі. Недавно зірка розмістила на своїй сторінці відео, в якому уявила, ніби приходить в гості до свого вже дорослого сина.

Зайшовши в квартиру, Катя безцеремонно розкидає речі, приліплює вийняту з рота жуйку на стіну; у ванній розбризкує воду та зубну пасту; на кухні розкидує сухі пластівці та розливає молоко. Таким чином, артистка ймовірно намагається повторити поведінку свого сина, у якого зараз перехідний вік, і можливо з ним буває нелегко в побутовому плані.

“Тільки діти допоможуть дізнатися, який запас терпіння ви маєте. Міцної нервової системи усім батькам… поки діти на канікулах”

– додала зірка. А потім поцікавилась у підписників чия дитина чи чоловік так поводить себе вдома.

Катя Кухар демонструє як поводитиметься у сина в гостях

Підписники оцінили жартівливе відео Катерини та зізналися, що такі моменти справді часто трапляються з їхніми дітьми. До того ж, шанувальники відзначили чудовий акторський талант Кухар: “Вашу артистичність ми спостерігали ще в Лізі сміху”, “Шедеврально”, “Ви чудова акторка” – писали люди.

Так, канікули – це, з одного боку, прекрасна пора відпочинку для дитини, та і для її батьків, а ось з іншого – часом це буває випробування на предмет стійкості, витримки та терпіння щодо безконфліктного проживання усіх членів сім’ї під одним дахом. Але почуття гумору як у Катерини допоможе все подолати!