Подвійне каре – наймодніша стрижка на літо 2023: Олена Зеленська і Ольга Цибульська вдало обрізали волосся

Напевно, не знайдеться жінки, якій би не пасувало подвійне каре. Ця унікальна стрижка здатна створити гарний об'єм внаслідок нижнього довшого волосся і верхнього короткого. Щоб зачіска виглядала ошатною, доводиться часто відвідувати салон краси й корегувати кінчики. Олена Зеленська та Ольга Цибульська вже демонструють чудові результати в новому образі.

Напевно, не знайдеться жінки, якій би не пасувало подвійне каре. Ця унікальна стрижка здатна створити гарний об’єм внаслідок нижнього довшого волосся і верхнього короткого. Щоб зачіска виглядала ошатною, доводиться часто відвідувати салон краси й корегувати кінчики. Олена Зеленська та Ольга Цибульська вже демонструють чудові результати в новому образі.

Олена Зеленська

45-річна дружина президента приміряла багатошарову зачіску і радо демонструє, як їй пасує подвійне каре. Як бачимо, подібна укладка гарно обрамляє овал обличчя першої леді, роблячи його молодше і привабливіше.

Олені Зеленській нова зачіска прийшлася до смаку

Колір волосся для подвійного каре теж не важливий. Пасує і блондинкам, і брюнетками, і шатенкам. Тож можна сміливо йти в перукарню і замовляти стрижку а-ля Зеленська. Можливо, й вам передасться часточка успішності та вдачі цієї жінки.

Оля Цибульська

37-річній артистці через професію треба регулярно змінювати імідж, щоб постійно тримати фанів у тонусі й викликати цікавість з боку широкого загалу. Співачка полюбляє експериментувати з довжиною волосся, тож ніколи не знаєш, якою вона буде наступного разу.

Оля Цибульська в новому образі помолодшала

Мода на подвійне каре сягнула й Цибульської. Спочатку знаменитість дозволила майстру проекспериментувати на її волоссі. Було зроблено кілька різних стрижок, допоки Оля не визначилася, яка з них краща. Результат бачимо на фото.

Усім без виключення жінкам за 30 можна наслідувати подібний приклад й зробити гарну модну зачіску. В цьому сезоні це справжній прорив. Можна урізноманітнити образ високим чубчиком. Це тільки додасть шарму й молодечого запалу.