Ані Лорак похвалилася відпочинком на елітному курорті з коханцем-іноземцем: розповнілу співачку не впізнати

Співачка-зрадниця Ані Лорак відправила свою 12-річну доньку до колишнього чоловіка, а сама гайнула на відпочинок у Дубай. Звісно, відпочивала артистка не одна, а зі своїм новим бойфрендом.

Ані Лорак, яка незважаючи на війну в Україні, обрала жити і працювати в росії, зараз дуже рідко з’являється у соціальних мережах. Це і не дивно, адже кожен допис у Інстаграм-блозі Лорак збирає купу негативних коментарів, де співачку критикують за її позицію.

Та нещодавно Лорак все ж опублікувала одне фото у своїх Інстаграм-сторіс. Співачка похизувалася відпочинком у Дубаї зі своїм бойфрендом-іноземцем. На знімку Лорак позує на яхті в обіймах коханого. Вона одягнена у чорний купальник і прикривається рушником.

Ані Лорак похвалилася відпочинком на елітному курорті з коханцем-іноземцем
Ані Лорак похвалилася відпочинком на елітному курорті з коханцем-іноземцем

Співачка виглядає дуже натурально. Вона без макіяжу, а її волосся закручене у пучок і видніються кучеряві пасма. Від природи співачка має кучеряве волосся, та на публіку вона завжди виходить лише з прямим волоссям.

Також на знімку помітно, що співачка погладшала і має пару зайвих кілограмів. Співачка, хоч і прикриває живіт рушником, та пишні форми не приховати.

Поряд з Лорак позує її коханий Ісаак Віджраку. До слова, вони вже разом близько року та їхні стосунки досить дивні. Лорак живе у росії, а Ісаак живе на острові Ібіца, що біля Іспанії. Звісно, бачаться вони не дуже часто. Швидше, відпочивають разом. Та Лорак запевняє, що дуже закохана у цього чоловіка і відчуває себе з ним щасливою.

Коханий Ані Лорак Ісаак Віджраку засвітився на сімейному святі і зайняв місце Мурата
Ані Лорак похвалилася відпочинком на елітному курорті з коханцем-іноземцем

Цікаво, що Ісаак Віджраку – не якийсь там багатій, чи бізнесмен. Він позиціонує себе, як духовний цілитель і майстер медитації. Спочатку Ісаак був тренером Ані Лорак, а пізніше у них зародилися почуття.

До слова, поки Ані Лорак відпочиває в Дубаї, її 12-річна донька Соня знаходить на відпочинку у Туреччині. Дівчинка поїхала на канікули до рідного батька Мурата Налчаджиоглу, який нещодавно одружився вдруге. Софія відпочиває разом з батьком, його новою молодою дружиною і звідною сестрою.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.