Ірина Білик показала 7-річного сина від п’ятого чоловіка: росте копією батька-азербайджанця (Фото)

Відома українська співачка Ірина Білик вперше за довгий час показала свого молодшого сина від п'ятого чоловіка Аслана Ахмадова. Хлопчик помітно подорослішав і став ще більше схожим на свого батька.

Ірина Білик відома не лише своєю музичною творчістю, а й кількістю шлюбів та романів. Співачка була одружена аж 5 разів і являється рекордсменкою по кількості шлюбів серед зірок українського шоу-бізнесу. На дітей Ірина наважилась, лише у першому і п’ятому шлюбі. Її старшому сину від моделі Андрія Оверчука Глібу вже 23 роки. Він вже зовсім дорослий і будує своє особисте життя окремо від батьків.

Як виглядає старший син Ірини Білик

Молодший син Ірини Білик Табріз з’явився на світ у грудні 2015 року. На той момент співачці було вже далеко за 40, тож виносила дитину сурогатна матір. Батьком хлопчика являється російський продюсер азербайджанського походження Аслан Ахмадов, з яким співачка була у шлюбі з 2015 по 2021 рік.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов

Зараз Табрізу вже 7 років. Співачка вкрай рідко показує хлопчика на публіку, та нещодавно вона опублікувала спільне фото з сином у Мережі.

На знімку, Білик обіймала Табріза, а він дивився в камеру з-під лоба. В підписі до фото співачка поцікавилася у своїх прихильниках, чи варто робити дитині зачіску таку, як вона хоче.

Ірина Білик показала 7-річного сина від п’ятого чоловіка

Користувачі Мережі одразу почали коментувати знімок і зазначили, що дитині треба робити саме ту зачіску, яку хоче сама дитина.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Так. Потрібно прислухатися до дитини. Свобода волі право вибору”;
  • “Хай ваша дитина робить все що вона хоче і як, головне в межах закону”;
  • “Так,звичайно, хай дитина самовиражається і проявляє свою індивідуальність”.

Варто відзначити, що 7-річний Табріз росте копією свого батька-азербайджанця. Неозброєним оком видно, що хлопчик має східну кров.

Нагадаємо, Ірина Білик жила зі своїм п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим по принципу гостьового шлюбу. Співачка з сином жила в Україні, а чоловік – у росії. Саме гостьовий шлюб і став причиною розлучення. Білик зізнається, що в останній рік подружнього життя, Аслан перестав цікавитись нею і сином і майже до них не приїжджав.