З Кіркоровим нічого спільного: новий бойфренд 40-річної Анастасії Стоцької схожий на підлітка (ФОТО)

Актриса і співачка Анастасія Стоцька три роки приховувала розлучення з чоловіком-мільйонером на фоні чуток про роман з Кіркоровим. А зараз у неї новий залицяльник, молодший на 6 років.

Навколо особистого життя Анастасії Стоцької ходить багато чуток. З найгучніших – про її любовний зв’язок з Філіпом Кіркоровим. Артисти багато разом працювали і не приховували почуттів на публіці, а коли Настя народила первістка, поповзли чутки, що Філіп його біологічний батько, тому що хлопчик став копією Кіркорова.

Діти Анастасії Стоцької

Зірка втомилась від постійних обговорень її особистих справ і врешті показала офіційного чоловіка – мільйонера Сергія Абгаряна, якому пізніше також народила дочку. Через 8 років шлюб в результаті дав тріщину.

Стоцька довго приховувала розрив з обранцем і наважилась про це повідомити публічно, коли “відболіло”:

Так буває, що люди розходяться, і я дуже рада, що ми розійшлися у добрих стосунках. Тато у житті дітей є щодня

, – розповідала Анастасія.

Анастасія Стоцька і Філіп Кіркоров

Офіційно пара оформила розлучення в 2023 році, але фактично вони розійшлися в 2019. Якраз в цьому році вона познайомилася з Олександром Казьміним – її новим обранцем. Це 34-річний актор мюзиклів та блогер. У соцмережах обох незліченні спільні фото, де пара то цілується, то обіймається.

Анастасія Стоцька показала свого нового бойфренда

Чоловік подружився з дітьми зіркової коханої, але коментували нове кохання Стоцька не збирається. Раніше вона зазначала, що її чоловік має бути розумним, сильним, чесним, добрим, щирим, щедрим, уважним і з почуттям гумору. Ймовірно все це вона знайшла в Олександрі.

Анастасія Стоцька показала свого нового бойфренда

Нагадаємо, одного разу в телешоу “Секрет на мільйон” співачка зізналася, що справді була закохана в короля естради Філіпа Кіркорова і чекала від нього почуттів у відповідь. Артист згодом теж говорив про кармічний зв’язок між ними, однак він так і не наважився почати ці стосунки.