Танцівниця, яка працювала з Кіркоровим народила повну копію співака: “наклепав” дітей не тільки Стоцькій

Відомий російський співак Філіп Кіркоров багато років був одружений на Аллі Пугачовій, але дітей у них не було. Зараз спливають чутки про нащадків артиста від інших жінок.

Багато років навколо стосунків Філіпа Кіркорова і Анастасії Стоцької ходять чутки, що між ними був службовий роман, адже вони багато працювали разом і дуже відверто поводились один з одним на публіці. Стоцька пізніше зізнавалась, що була закохана у Філіпа, а коли в 2011 році вона стала матір’ю і народила сина Олександра, фанати були впевнені – Кіркоров його батько. Хлопчик був точною копією артиста.

Анастасія Стоцька, Філіп Кіркоров і син співачки Саша
Анастасія Стоцька, Філіп Кіркоров і син співачки

Зірки відхрещувались від чуток, а нещодавно стало відомо, що у нього є ще один “син”. В одній зі своїх подорожей Кіркоров зустрівся з танцівницею Анор Аджей, яка працювала з ним на початку кар’єри. Її син-підліток виявився надзвичайно схожим на музиканта. Спільне фото з нею та хлопцем Філіп опублікував у Мережі.

Пам’ятаєте цю красуню, яка під час моєї першої зйомки “Пісня року 89” втратила туфельку як Попелюшка, з якою ми робили перші мої номери, мої перші шоу 1990-1993 років… Вона вже багато років живе у Канаді, щаслива, заміжня, виростила двох дорослих дітей, дівчинку і хлопчика, який якимось містичним чином теж схожий на мене, як у випадку з сином Насті Стоцької. І це вже не смішно, що за “святий дух” орудує вкотре і втручається без мене в генетику моїх друзів, з якими я коли-небудь працював або дружив, чиї діти схожі на мене?

– поділився Кіркоров враженнями.

Танцівниця, яка працювала з Кіркоровим народила повну копію співака
Танцівниця, яка працювала з Кіркоровим народила повну копію співака

Користувачі Мережі погодились, що хлопець виріс копією Філіпа. Нагадаємо, рідних дітей Кіркорову народила сурогатна матір, у нього підростають син Мартін-Крістін і дочка Алла-Вікторія, яку він назвав в честь екс-дружини Алли Борисівни Пугачової. Офіційно невідомо, хто являється матір’ю спадкоємців Філіпа Кіркорова, але про це ходить багато чуток.

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.