Триповерховий особняк з колонами посеред лісу: екс-дружина Потапа Ірина Горова показала свій будинок

Відома українська продюсерка Ірина Горова показала розкішний будинок, в якому живе після розлучення з Потапом. У зірки особняк в стилі лофт з видом на ліс.

Ірина Горова потрапила в світ шоу-бізнесу завдяки шлюбу з репером і продюсером Потапом. Після розлучення з ним через почуття до Насті Каменських Ірина продовжила співпрацювати з колишнім чоловіком, а нещодавно продюсерський центр екс-пари “MOЗGI Entertainment” повністю відійшов у керування Ірині та змінив свою назву на “Pomitni”. Поки Потап і Настя відбиваються від нескінченної хвилі хейту на свою адресу зі сторони публіки, Горова насолоджується кожною миттю в Україні, проводить час з сім’єю і займаються улюбленою роботою.

В своєму Інстаграм-блозі Ірина Горова показала кадри на подвір’ї разом з сімейним улюбленцем – мопсом Жоріком. Після повномасштабного вторгнення Ірина багато часу проводить за кордоном, тому кожен її приїзд в Київ – справжнє свято для неї.

Коли я вдома, все стає на свої місця: спорт, сімейні зустрічі, робота, розваги. Відчуваю всю повноту життя

, – поділилася зірка.

Ірина Горова показала, як виглядає її будинок під Києвом

На знімку вона позує у літньому сарафані, капцях та кепці, тримаючи спортивну сумку. В такому вигляді Ірину підловили діти, коли вона виходила на подвір’я їх триповерхового особняка під Києвом. Цегляні стіни у стилі лофт стильно поєднуються з білими колонами та висадженими кущами лаванди біля дому.

На останньому фото можна подивитися, який прекрасний вид відкривається з парадних дверей. Складається враження, що будинок Ірини Горової розташований прямо посеред лісу.

Ірина Горова показала, як виглядає її будинок під Києвом

Також в блозі Ірини можна знайти кадри з середини будинку. В гостиній кімнаті стіни пофарбовані у світло-оливковий відтінок, на підлозі викладена орнаментна плитка, цікава стеля з ліпниною, є великий камін.

Ірина Горова показала, як виглядає її будинок під Києвом