Марічка Падалко показала наймолодшу донечку-красуню: Катруся відростила кучері, довші ніж у Тіни Кароль

Українська телеведуча і журналістка Марічка Падалко - багатодітна мама. Зірка "плюсів" показала своїм фанатам наймолодшу дочку Катрусю, яка з дівчинки перетворюється на дівчину.

Марічка Падалко стала мамою в шлюбі з Єгором Соболєвим, який зараз захищає Україну. Телеведуча в юності була зосереджена на кар’єрі та не поспішала народжувати дітей, а коли “настав час”, вони не могла завагітніти. За 15 років у першому шлюбі Марічка так і не пізнала материнство. Все змінилось, коли вона зустріла свого другого чоловіка Єгора Соболєва.

Це сталося ще коли Марічка була заміжня, і Єгор мав дружину, однак почуття виявились сильнішими і вони покинули минуле життя заради один одного. Незабаром Падалко завагітніла і у пари з’явився первісток, син Михайло. Пізніше в зірковій сім’ї народилось двоє дівчаток – Марія та Катерина.

Марічка Падалко показала чоловіка та трьох діте

В інтерв’ю телеведуча розповідала, що хоче бачити в своїх дітях дві трохи протилежні, але дуже важливі риси – вміння домовлятися та незалежність. Зірка “плюсів” вважає, що ці риси необхідні для дітей в багатодітних сім’ях та надзвичайно цінні в житті кожної людини.

Після початку повномасштабного російського вторгнення Марічка Падалко залишилась наодинці з дітьми, коханий Єгор Соболєв з перших днів пішов в лави захисників. Дочок журналістка відправила за кордон, а сама знаходиться в Києві з сином. Вона зізнавалась, що зараз мріє про дім, в якому неможливо почути тишу – коли всі дома. Нещодавно ця мрія ненадовго здійснилась – дівчата повернулись в Київ.

В своєму Інстаграм-блозі Падалко показала, як сильно виросла її молодша дочка Катруся, у якої дуже гарне довге волосся і чарівна посмішка. Дівчинка позує на фоні улюбленого пейзажу Марічки – вигляд з вікна їх будинку.

Марічка Падалко показала наймолодшу донечку-красуню

Катруся одночасно неймовірно схожа на тата і на маму. Дівчинці вже 13 років і зовсім скоро вона почне приводити додому женихів.