12-річна донька Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу виглядає ширше, ніж її мачуха Лілія: виросла і дуже змінилася

12-річна донька Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу за останній рік помітно подорослішала, схудла і навіть змінила свій образ, перефарбувавшись у блондинку.

Софія Налчаджиоглу – 12-річна донька скандально відомої співачки Ані Лорак і турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Дівчинка з раннього дитинства прагне до медійності і популярності. Соня неодноразово виходила на одну сцену зі своєю зірковою мамою, а також веде свій власний Інстаграм-блог, де публікує свої свіжі фото і відео. Та 12-річна Соня регулярно стикається з хейтом у свій бік. Найчастіше дівчинку критикують за її зовнішність. Софія – наполовину туркиня і східні гени дуже помітні. Дівчинка має смагляву шкіру, пишні чорні брови і темне, густе волосся. Крім того, Соня має трішки зайвої ваги, за що її постійно критикують.

А12-річна донька Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу виглядає ширше, ніж її мачуха Лілія

Та за останні півроку донька Лорак помітно змінилася. Вона підросла, схудла, підстриглась і стала блондинкою. Дівчинка погарнішала на очах.

12-річна донька Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу виглядає ширше, ніж її мачуха Лілія

До слова, зараз Софія знаходиться на канікулах у свого батька в Турції. Там вона відпочиває не лише з татом, а й з його новою дружиною та звідною сестрою.

Мурат регулярно публікує знімки з сімейного відпочинку, на яких помітно, що Соня знайшла спільну мову як з мачухою, так зі звідною сестрою.

12-річна донька Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу виглядає ширше, ніж її мачуха Лілія

Нагадаємо, в червні 2023 року турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу зіграв весілля зі своєю нареченою Лілією Реус. Вони були заручені з 2021 року і відклали весілля через початок повномасштабної війни в Україні. Цікаво, що Лілія молодша за Мурата на 19 років. Наразі їй – 27 і вона працює візажисткою. Лілія має 7-річну доньку, яку народила поза шлюбом. Дівчинка живе разом з нею та Муратом у Києві.

На весілля Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус доньки Ані Лорак не було. Все через те, що весілля проходило у Києві. Очевидно, Ані Лорак не захотіла відпускати доньку в Україну.

Як компенсація того, що Софія не була на весіллі батька, дівчинка поїхала з молодятами у медовий місяць.