“Вік Адалін” не про Олену Кравець: 46-річна зірка “Кварталу” зізналася, що не впізнає себе через вікові зміни

У народі кажуть: "Краса, як майова роса". Хоча ніхто не сперечається з тим, що краса та молодість спливають дуже швидко і ще нікому не вдалося зупинити їх відхід (хіба що фантастам), все одно для жінки цей процес є завжди болючим.

Улюблениця багатьох глядачів, телеведуча, зірка “Кварталу 95”, красива  46 річна жінка Олена Кравець у своєму  Instagram пропонує своїм шанувальницям приєднатися до обговорення теми про зміни, які відбуваються в кожній українській жінці в сучасних умовах не залежно від того знаходиться вона за кордоном, переховуючи дітей, чи знаходиться десь на передовій, чи працює і мешкає у себе вдома. Ситуація, в якій опинилися українки, на думку Олени, аж ніяк не сприяє ні гарному вигляду, ні гарному самопочуттю.

“Я перестала себе впізнавати”

Олена Кравець

Обговорювати цю актуальну тему Олена відчайдушно почала з себе. Вона не стала приховувати, що починаючи з часу, коли пройшов перший шок від подій у лютому 2022 року, жінка стала помічати, що почала якось змінюватися ззовні: тілом, обличчям, очима. Але, вона натякнула, ця “дорослість” походила зсередини.

“Я перестала себе впізнавати як внутрішньо, так і у дзеркалі”,- пише актриса. Ці зміни, Олена не приховує, боляче торкнулися її свідомості. Ці шрами від стресів залишали відбитки на обличчі, шкірі та, навіть, поставі. “Це дратувало і додавало стресу. Я була у розпачі”,- зізнається з гіркотою Кравець.

Розуміючи, що таке відбувається не тільки з нею, Олена запропонувала провести обговорення та отримати допомогу від людини, яка знає, як повернути жінці той стан самопочуття, який поверне блиск в очах. І вже наступного дня Олена провела прямий ефір у сторіз з людиною, яка, на думку Олени, займається регенерацією душі й тіла, сприяє відновленню енергії.

Що з того вийшло можна зрозуміти прочитав відгуки тих, хто був присутнім на ефірі: “Неймовірний, світлий, потужний ефір. Цінність жінки повертається і світ від того зміниться на краще”.