Лілія Ребрик відправилась на море без чоловіка і показала, як виглядає її фігура на пляжі: “Неймовірні вигини”

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик поїхала зі своїми доньками на відпочинок до моря. Жінка ділиться кадрами з відпустки зі своїми прихильниками в Інстаграм-блозі.

Лілія Ребрик – одна з найвідоміших українських акторок та телеведучих. Публіка знає Лілію по серіалам “Папаньки”, “Останній москаль”, “Великі вуйка” та іншим кінороботам. Крім того, Лілія багато років розважала телеглядачів в ефірі програми “Ранок з Україною”.

Публіка любить Лілію Ребрик не лише за її талант, а й за її щирість та відкритість з прихильниками. За життям акторки прихильники можуть слідкувати у соціальній мережі Інстаграм. Саме там Ребрик ділиться свіжими фото з підписниками і показує моменти з особистого життя.

Лілія Ребрик полюбляє носити сережки з черешень
Лілія Ребрик відправилась на море без чоловіка і показала, як виглядає її фігура на пляжі

Нещодавно акторка разом з двома своїми донечками відправилася у відпустку за кордон до моря. Час від часу жінка публікує світлини з відпочинку, показує радісні сімейні моменти.

Нещодавно Ребрик вирішила похизуватися у своєму блозі своєю стрункою фігурою. Лілія опублікувала пляжні знімки, де вона позує у купальнику.

Користувачі Мережі були вражені стрункою фігурою та красою акторки. Фоловери буквально засипали Лілію компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть підписники:

  • “Ви дуже гарна дівчина”;
  • “Богиня”;
  • “Яка гарна!”;
  • “Ви така гарна, така сонячна”;
  • “Ви така гарна! Молодець Ваш чоловік, що відправив вас з донечками і вашими батьками відпочити, справжній глава родини, який піклується за те, щоб ви всі відпочили і оздоровилися! Гарного і сонячного вам відпочинку! “.

Варто відзначити, що 42-річна Лілія Ребрик дійсно має чудову фігуру і підтягнуте тіло. Жінка підтримує свою форму, завдяки регулярному спорту. До слова, все своє дитинство та юність Лілія займалася спортивною гімнастикою. І хоча вже багато років Ребрик не займається цим спортом професійно, її тіло досі гнучке і пластичне, як і раніше.

Зараз до занять гімнастикою Ребрик привчає своїх доньок: 10-річну Діану і 5-річну Поліну. Дівчатка ростуть такими ж талановитими, як і їхня зіркова мама.

Популярне

Схожі статті

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.