Резиденція мільярдера: Камалія показала свою двоповерхову віллу в Іспанії з басейном на задньому дворі

Відома українська співачка Камалія разом зі своїм чоловіком і доньками вирушила на відпочинок в Іспанії. Зірка засвітила розкішний маєток за кордоном

Камалія, відома українська співачка, давно завоювала популярність шанувальників. Знаменитість починала свій шлях у далеких 2000-х роках, а після знайомства з чоловіком, пакистанським мільярдером, артистка зуміла досягти неабиякого успіху в кар’єрі. Нині зірка продовжує займатись професійною діяльністю та давати концерти з благодійною метою.

Між виступами та постійною волонтерською діяльністю знаменитість вміє знаходити і час для відпочинку. Так, наприклад, нещодавно Камалія разом із своїми доньками та чоловіком вирушила за кордон. Артистка показала кадри з сімейної подорожі, а саме – відео, на якому видно, як зіркова родина дісталась до свого будинку в іспанському місті Пальма-де-Майорка.

Показала відома артистка і маєток, в якому вони з сім’єю відпочиватимуть найближчим часом. Втім, знаменитість не уточнила, чи цей будинок належить їй або її чоловіку, чи вони просто орендували шикарне житло на час подорожі. Хай там як, але заперечувати неймовірну помпезність будинку, який показала зірка, неможливо.

Камалія показала дорогу до їхнього відпочинку в іспанському місті Пальма-де-Майорка
Камалія показала дорогу до їхнього відпочинку в іспанському місті Пальма-де-Майорка

Знаменитість детально показала інтер’єр та екстер’єр будинку. У цьому маєтку буквально є все, що необхідне для шикарного та комфортного відпочинку. Територія володіння красиво оформлена та вся у зелені, а на задньому подвір’ї навіть є басейн і зона для відпочинку на свіжому повітрі. Крім того, в маєтку дуже багато місця та велика кількість кімнат.

Камалія показала, в якому будинку вони з чоловіком і дітьми зупинились в Іспанії
Камалія показала, в якому будинку вони з чоловіком і дітьми зупинились в Іспанії
Камалія показала іспанський маєток, в якому відпочиває з родиною
Камалія показала іспанський маєток, в якому відпочиває з родиною

Багато говорити про свій відпочинок відома українська співачка не стала. Камалія обмежилась простим описом, в якому зазначила, що вони з Мохаммадом Захуром та доньками Арабеллою та Мірабеллою поїхали до свого затишного куточка в Іспанії.

Популярне

Схожі статті

Ця гречка смачніша за м’ясо – просто змішайте з яйцем і вийде делікатес: незвичайний рецепт на турецький лад

Приготувати гречку смачно вийде у кожної господині, а сподобається ця страва навіть тим, хто ніколи в житті не полюбляв цю кашу. Ділимось цікавим рецептом.

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.