Світлина на згадку. Колишній чоловік колишньої дружини: репер Потап сфотографувався з Юрієм Горовим

Одного разу, не так давно, зустрілися біля одного столичного кафе двоє людей, двоє реперів, двоє колишніх чоловіків однієї жінки. І захотіли вони цю зустріч закарбувати назавжди й зробили фото та й виклали його у соцмережу.

Доволі неочікуваною для багатьох, хто знає історію Потапа та Горового, стала світлина, що з’явилася в Instagram Потапенка, на якій колишні колеги та колишні чоловіки Ірини Горової зняті хіба що не у дружніх обіймах.

Одягнуті обидва репери просто: Потап з претензією на стиль military, а Горовий у жовто-блакитних патріотичних кольорах. Чомусь Горовий хоче відібрати капелюха у товариша.

Це фото привертає до себе увагу й тим, що колишні колеги дуже давно не з’являлися у публічному просторі у двох, хоча колись їх багато що об’єднувало.

На теренах Instagram UGO фото у двох з Потапом було останній раз розміщено ще у 2019 році.

Річ у тім, що на початку 2000-х років обидва репери успішно будували свою кар’єру разом. Разом були написані та виконувались такі відомі хіти, як “Наташа”, “Руки вверх”, “Клуб”, “Качаем” та інші.

Кліп на пісню Наташа

Юрій Горовий, у музичному середовищі більш відомий як UGO, з 1994 року був одружений з Іриною, яка у 97-му подарувала чоловікові доньку Наташу. Та щастя тривало не довго.

Вже через два роки пара розпалась, а ще через два роки Ірина офіційно одружується з Потапом.

У цьому шлюбі народжується син Потапа та Ірини. І діти Горового та Потапенко зростають у одній сім’ї, як рідні.

Ірина та Потап роблять не погану кар’єру у шоу-бізнесі, але їхнє подружнє життя у 2014 році не тільки дає тріщину, а й геть розвалюється й Олексій Потапенко стає чоловіком Насті Каменських.

Але не дивлячись на такі життєві перипетії, як бачимо, ніщо не завадило Потапу та UGO залишитись якщо не в дружніх, то хоча б в нормальних стосунках.