Катерина Осадча показала 20-річного сина від першого шлюбу, який прийняв Горбунова як вітчима: копія мами

Відома українська телеведуча Катерина Осадча поділилася зі своїми прихильниками рідкісним фото старшого сина Іллі, який здивував зовнішньою схожістю на відому матір. 

Катерина Осадча в своєму Інстаграм-блозі здебільшого показує робочі моменти, але на цей раз зірка поділилася рідкісним знімком свого 20-річного сина Іллі від першого шлюбу. Телеведуча публічно привітала спадкоємця з Днем ангела.

Дружина Юрія Горбунова народила старшого сина ще в юності. Зараз хлопець здобуває вищу освіту в США, однак під час літніх канікул він повернувся в Україну і проводить час з рідними.

Ілля, який народився у шлюбі Катерини Осадчої і депутата Олега Поліщука, дуже схожий на зіркову маму – просто як дві краплі води.

Катерина Осадча показала 20-річного сина від першого шлюбу

Крім спільного фото матері та сина, на якому ведуча позує в жовтій футболці, а хлопець – у чорній футболці та сорочці, знаменитість показала зворушливий знімок Іллі з молодших братом Данилом. Йому незабаром виповниться два роки. На цьому сімейному фото старший брат тримає малюка за руку. Вочевидь, в зірковій родині панує повна злагода.

Катерина Осадча показала 20-річного сина від першого шлюбу

Нагадаємо, Ілля закінчив міжнародну школу Kyiv International School і вступив до Мерілендського університету в США, де вивчає програмування. Раніше Юрій Горбунов розповідав, що Ілля прийняв його як вітчима. Цікаво, що Олег Поліщук, батько Іллі та колишній чоловік Катерини, також добре знайомий з Горбуновим, і вони неодноразово перетиналися на родинних подіях.

Після розлучення з Поліщуком Осадча довгий час була незаміжня, поки не закрутився її роман з Юрієм Горбуновим. В цих стосунках телеведуча народила ще двох дітей – синів Івана та Данила. В мирні часи пара задумувалась про донечку, а після початку повномасштабної війни Горбунов схвально висловлювався про усиновлення і дав фанатам надію, що вони з Катериною також візьмуть в сім’ю дитину, яка втратила все, але подарують їй щасливе дитинство. Наразі Осадча займається зокрема новим соціальним проєктом про усиновлення дітей.