Сім’я в купі — не страшна хмара: Марічка Падалко показала, як відпочиває разом з коханим на Закарпатті

Коли так рідко випадає шанс побути разом з родиною, не хочеться проґавити ані хвилини часу, що подарувала доля: забути про роботу, проблеми, постійну тривогу за життя коханого, присвятити себе одне одному.

Ще зовсім недавно зірка ТСН та марафону “Єдині новини” з гордістю повідомила своїм шанувальникам про те, що тепер вона має новий статус — дружина офіцера, а потім поділилася новиною: “Коханому дали 10 днів офіційної відпустки і ми їдемо на Закарпаття”.

“Ми не хочемо пропустити те, що залишилось. Ми всі і так багато пропустили останнім часом”,- написала Марічка.

Материнські почуття беруть верх над усім, і Марічка-матір розуміє, що діти-підлітки дуже швидко виростають і “лічені роки лишаються на спільний час з батьками”.

На тиждень Марічка планувала зникнути з радарів широкого загалу та присвятити себе повністю дітям та коханому, але зізнається, що це в неї не дуже виходить: “В мене вже під вечір починається “ломка”, що треба ж новини для інстаграму написати…”

І от вже через декілька днів вона викладає нове фото в соцмережу зі свого відпочинку.

Марічка Падалко на відпочинку з чоловіком
Марічка Падалко на відпочинку з чоловіком

На цій світлині телезірка у звичайному вбранні, без надмірного позування, сидить на старовинному троні, а поруч з нею стоїть, прихилившись на одне коліно її коханий лицар, її бойовий офіцер, її чоловік Єгор Соболєв.

Також телезірка показала фото пейзажу, де судячи з усього вона з родиною зараз знаходиться.

Доскіпливі глядачі стверджують, що судячи з геолокації, родина Падалко та Соболєва відпочивають у селі Коростів.

Таке зворушливе фото не залишило байдужими серця глядачів: “Саме найцінніше — провести час з родиною. Особливо зараз… А ми будемо чекати вас і ваших гарних новин”,- пишуть Марічці одні. “Гарних вам вражень та тихих вечорів”,- бажають інші.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".