“Немає на землі кращого місця”: Настя Каменських приїхала в село до мами і поділилася знімками у віночку

Настя Каменських зачарувала підписників своїх соцмереж новими знімками. На них артистка осяйно посміхається та позує в оточенні природи і в розкішному вінку. Каменських пояснила, що приїхала до мами в село, і зворушила шанувальників спогадами про дитячу пору, проведену тут.

Настя Каменських тривалий час піддавалася критиці через своє перебування в Італії під час повномасштабної війни. Однак наразі співачка перебуває в Україні і часто ділиться з підписниками своїх сторінок в соцмережах світлинами та відео, зробленими на рідній землі. А її останні публікації є в деякому сенсі особливими – не тільки для шанувальників, а й, очевидно, для самої артистки.

Настя оприлюднила в соцмережах фотографії на природі в розкішному українському вінку. На одній зі світлин вона зробила підпис, пояснивши, що приїхала до своєї мами в село.

“Скільки спогадів пов’язано з цим місцем”

– ділиться співачка.

Також вона поділилась відео із процесом створення вінка під зворушливу музику, а в наступній історії запитала в підписників, чи плели вони в дитинстві віночки.

“Немає на землі місця краще, ніж вдома у мами”

– підвела підсумок Настя.

В основній стрічці публікацій артистка підписала своє фото проникливим текстом про місцевість  свого дитинства.

Шанувальники залишились зворушені її дописом, а також  висловили захоплення чудовими світлинами співачки.

“Дівчина-весна! Яка ж ви вродлива”

“Літнє сонечко”

“Ви аж засяяли”

“Чарівна”

“Тобі дуже личить віночок і бути українкою”

“Одна з небагатьох, хто зберіг свою природню красу”

“Така гарна! Випромінюєш тепло та світло”

– із захватом пишуть шанувальники.

Скріншоти із соцмереж Насті Каменських

Зіркова донька талановитої мами

Слід нагадати, що мама співачки сама тісно пов’язана зі сценічною діяльністю. Адже Лідія Петрівна Каменських ще в молодому віці приєдналася до Національного хору імені Григорія Верьовки. А хрещеною матір’ю Насті є Алла Кудлай, відома співачка, яка також співала в цьому хорі. Жінки тісно товаришують, разом з’являлися на телебаченні та навіть записали спільну пісню “Подруга”.

Мама Насті Лідія Каменських з її хрещеною Аллою Кудлай записали спільну пісню Подруга

Тож найближче оточення Насті з самого дитинства допомагало їй розкрити власний співочий дар. Не дивно, що вона з такою теплотою відгукується про свою маму і місцевість, де вона живе.