Без фотошопу й макіяжу: Максим Галкін на всю мережу показав правдиве фото своєї 74-річної Алли Пугачової

Відомий російський гуморист Максим Галкін давно й щасливо одружений з Примадонною. Якою її бачить чоловік, коли щоранку прокидається поруч із коханою дружиною?

Максим Галкін, відомий російський гуморист і ведучий, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Там знаменитість часто ділиться зі своїми шанувальниками не лише новинами про свої концерти та інші заходи. Артист також показує підписникам, як проходять будні в їхній родині. Так, наприклад, нещодавно чоловік Примадонни продемонстрував, як діти рятуються від спеки.

У своєму Інстаграм-блозі знаменитість опублікував відео, на якому продемонстрував, як двоє його дітей Ліза і Гаррі та онука Алли Пугачової, донька Христини Орбакайте Клавдія, набирають у повітряні кульки воду та обливають одне одного на подвір’ї. Максим Галкін детально зняв кожен момент, як дітвора гуляла та весело реготала. Схоже, нащадкам зіркової пари дуже сподобалась ця розвага.

Максим Галкін показав на своїй сторінці в Інстаграмі Аллу Пугачову без макіяжу та фотошопу

Пізніше до своєї родини на вулиці приєдналась й Алла Пугачова. Знаменитість неочікувано вийшла на ґанок та, побачивши розваги дітей, поцікавилась у свого чоловіка, чи дійсно він вважає такі забави нормальними. Втім, придивившись до всього, що відбувається, зірка заспокоїлась та почала усміхатись разом із найріднішими людьми.

До слова, у коментарях до нової публікації відомого російського гумориста його підписники та шанувальники зіркового подружжя висловили свій подив. Так, користувачі мережі зізнались, що навіть не очікували, що Алла Пугачова так добре виглядає у своєму віці без макіяжу та фотошопу. І дійсно, артистка нібито взагалі не старіє, а у 74 роки на її обличчі мінімум зморшок і все ще чарівна усмішка.

Максим Галкін показав на своїй сторінці в Інстаграмі Аллу Пугачову без макіяжу та фотошопу

Варто зазначити, що це не перший раз, коли підписники Максима Галкіна чи Алли Пугачової дивуються через те, який молодий вигляд має Примадонна. Знаменитість дуже уважно стежить за собою, тому у 74 роки може похвалитись ідеальною зовнішністю.