Як виглядають і чим займаються рідні брати та сестри Тіни Кароль, Дмитра Комарова, Каті Осадчої та інших зірок

Життя відомих та популярних персон завжди на виду у публіки. А ось про їхніх найрідніших людей відомо мало. Як виглядають та чим займаються брати і сестри українських знаменитостей – далі в матеріалі.

Тіна Кароль і брат Станіслав

Як виглядає брат і мама Тіни Кароль

Відома українська співачка Тіна Кароль має старшого на 4 роки брата Станіслава. Чоловік веде непублічний спосіб життя і не має до шоу-бізнесу жодного відношення. При цьому Станіслав досить успішний у своїй кар’єрі. Чоловік має власну юридичну фірму і працює адвокатом. Брат Кароль одружений і має доньку.

Дмитро Комаров і двійнята Ангеліна і Микола

Як виглядає брат та сестра Дмитра Комарова

Телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров має молодшу сестру і брата – двійнят Ангеліну і Миколу. Вони обрали для себе шлях не пов’язаний з телебаченням, чи шоу-бізнесом. Ангеліна працює у бьюті-сфері. Декілька років назад жінка вийшла заміж і вже двічі стала мамою. А ось Микола працює в ІТ-сфері. Чоловік не веде соціальні мережі і про його життя мало що відомо.

Катя Осадча і брат Володимир

Як виглядає брат Каті Осадчої

Ведуча “Світського життя” Катя Осадча має молодшого брата Володимира. Чоловік живе на 2 країни: США та Україна. Брат Осадчої являється професійним спортсменом і є тренером з вейксерфінгу. Наразі Володимир неодружений, дітей у нього немає.

Оля Фреймут і сестра Юлія

Як виглядає сестра Ольги Фреймут

Українська телеведуча Оля Фреймут має молодшу сестру Юлію. Різниця у віці між сестрами, аж 10 років та це не завадило їм мати дуже близькі і теплі стосунки. Сестри дуже допомагають один одному. Колись Юлія допомогла Олі Фреймут з вихованням її старшої доньки Злати, яка народилася поза шлюбом. Згодом Ольга зробила свою сестрою своєю правою рукою і у роботі. Так, дівчина почала працювати менеджером Фреймут на телебаченні.

Джамала та сестра Евеліна

Як виглядає сестра Джамали

Володарка розкішного голосу Джамала має старшу сестру, яку звати Евеліна. Жінка багато років живе у Туреччині і всю себе посвятила сім’ї та вихованню дітей. Незважаючи на те, що сестри дуже рідко бачаться, вони мають дуже теплі і гарні стосунки.