Студенткою Ада Роговцева закохалася в одруженого викладача: “Перший і єдиний у моєму житті”

Уперше Ада Роговцева закохалася в студентські роки у куратора своєї групи Костянтина Степанкова. Це кохання вона пронесла через усе життя.

Кость Петрович був на 11 років старший за юну Аду, до того ж мав родину. За ним бігали всі дівчата з групи, а Роговцева довго намагалася стримувати себе. Та серце виявилося сильнішим за розум, й вони почали зустрічатися тайкома від усіх.

Врешті Степанкову набрид таємний роман. Він розлучився й зробив пропозицію коханій дівчині. Під час розпису була присутня лише мама нареченої. Бабуся засудила подібний вибір онуки, тож довелося взяти виделку й ковдру й піти з дому. Це сталося 1959 року.

Ада Роговцева з Костем Степанковим

Обоє були успішними у професії, але заробітки тоді мали дуже маленькі. Попри побутові негаразди почувалися щасливими. Коли Кость захворів на туберкульоз, Ада виходила його.

Первісток з’явився на світ у 1962 році. Його, як і батька, назвали Костянтином. За 10 років родина поповнилася донечкою Катрусею. Життя сім’ї підпорядковувалося формулі: “Ада хоче”. Всі її забаганки чоловік виконував без жодних заперечень.

Родина у повному складі. Ада Роговцева з сином Костянтином

У театрі за Степанковим упадала велика кількість жінок, але він кохав лише дружину. Хоча все ж іноді міг стрибнути в гречку. Згодом він перейшов працювати на кіностудію Довженка. Не відставала за кількістю отримання ролей і Роговцева. Обоє здобули звання народних артистів СРСР.

Ідилія тривала довгих 46 років. Костя Петровича не стало 2004 року. Зовсім недовго після смерті батька прожив і син. Обох забрала підступна ракова хвороба. Відтоді сенсом усього життя Ади Миколаївни стала турбота про онуку Дарину. Жінка вважає, що син не вибачить з того світу, якщо вона не виконає цю важливу місію. Всього у відомої артистки троє онуків.