Тіна Кароль у день народження покійного чоловіка показала дорослого сина: “О, Боже, який красень!” (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль зворушливо пригадала покійного чоловіка в день його народження. Зірка зробила фотосесію з їх дорослим сином.

Тіна Кароль в 2008 році вийшла заміж за продюсера Євгена Огіра, якому народила сина Веніаміна. Через 5 років коханий чоловік співачки пішов із життя через рак шлунку. Втрата стала дуже болісним випробуванням для артистки, яка була вимушена не впадати у відчай заради єдиного сина. Тіна відправила Веню на навчання у Великобританію та продовжила розвивати співочу кар’єру. Також вона добудувала будинок, який Євген подарував їй на народження сина і досі в ньому живе.

14 серпня Євгену Огіру могло б виповнитися 43 роки, якби не важка хвороба, яка забрала його життя. В цю важливу дату Тіна Кароль написала зворушливі слова, адресовані коханому, та показала фотосесію з дорослим сином в стилістиці давньої фотосесії з Євгеном.

Тіна Кароль в пам’ять про чоловіка зробила фотосесію з дорослим сином

В кадрі видно, як сильно виріс та змужнів 14-річний Веніамін. Він вже вищий за маму і дуже нагадує батька. Хлопець позував у джинсах та сорочці в чорно-білу клітинку. Співачка також одягла джинси і білу футболку, яку зав’язала на животі. Вона так само як і багато років тому стоїть, спершись руками на Веніаміна і дивлячись на нього як колись на Євгена.

Тіна Кароль в пам’ять про чоловіка зробила фотосесію з дорослим сином

Зірка написала проникливий текст про те, що сьогодні наші діти стали сильнішими за нас, їм випала важка і несправедлива доля, однак цей біль, який вони вимушені переживати, перетворюється на мотивацію і характер. За ці 10 років без Євгена Огіра Тіна і Веніамін слідують за його зіркою та завжди пам’ятатимуть, як відчайдушно він бився за життя:

Ми любимо тебе, наш тато! Ми йдемо далі, як ти й просив, але не повз, а з тобою в нашій пам’яті і серці. Назавжди разом

, – написала артистка.

В коментарях підписники вражені тим, яким дорослим вже став Веніамін:

  • “О, Боже, який красень!”;
  • “Схожий на тата, а очі мамині”;
  • “Вєня такий дорослий вже, не впізнала на першій зразу”.