Скільки пластичних операцій перенесла 74-річна Алла Пугачова: хірург розкрив вражаючу цифру

Мільйони фанатів стежать за життям Алли Пугачової вже кілька десятиліть поспіль. Найуважніші помічають, що нині Примадонна виглядає навіть краще, ніж коли вперше заспівала про Арлекіна. Як таке могло трапитися?

Звісно, ідеальний вигляд зірки в 74 роки вражає прихильників. Ровесники Алли Борисівни мають трішки інші обличчя, схожі на справжніх бабусь. Між тим Пугачовій вдається скостити зо три десятиліття.

Подібні метаморфози, звісно ж, пов’язані не лише з хорошою генетикою. На думку пластичного хірурга Дмитра Слоссера, Примадонні довелося підправляти личко не менше 20 разів. В іншому разі зірка не змогла б бути такою красунею, адже давно розміняла восьмий десяток.

Алла Пугачова виглядає на 30 років молодше

Звісно ж, без пластичних операцій досягти подібних результатів неможливо, певен спеціаліст. Знаменитості довелося частенько лягати під ніж хірургів. Близько 10 разів А.Б. підтягувала обличчя. Причому далеко не всі з цих процедур призвели до позитивних наслідків. Іноді траплялися й розчарування в діях лікарів.

Подібне відбувалося на ранніх стадіях. Кілька останніх операцій зроблено просто ідеально й заслуговують на похвалу спеціалістів. Це пов’язано з застосуванням нових методик, адже пластична хірургія, як і інші галузі, постійно розвивається.

Ось такі метаморфози відбувалися протягом життя Примадонни

Сюди можна віднести глибокі підтяжки обличчя, шиї з новим поглядом на вікові зміни. Під час підтягування обличчя змінюється форма носа, зменшуються мочки вух, підтягується верхня губа. Тобто процедура робиться у комплексі й складається з маленьких штрихів, що в підсумку призводять до позитивних результатів.

Багато що залежить від вибору хірурга. Аллі Борисівні поталанило знайти висококласного спеціаліста, здатного усвідомити, що потрібно пацієнтці, й втілити її задуми в життя.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.