Alyosha вперше показала обличчя 3-річної доньки від Тараса Тополі в день її народження: копія татуся

14 серпня єдина донька зіркового подружжя Тараса Тополі і співачки Alyosha Марійка відсвяткувала свій третій день народження. В цей день співачка вперше показала обличчя іменинниці на публіку.

Тарас Тополя і співачка Alyosha – батьки трьох дітей. За 10 років шлюбу у них народився син Роман (10 років), син Марк (8 років) і донечка Марійка, якій на днях виповнилося 3 роки.

У день народження донечки Alyosha зробила дуже зворушливий допис у своєму Інстаграм-блозі. Співачка  вперше опублікувала фото Марійки, на якому видно її обличчя і написала слова привітання.

З днем народження нашу найменшу Топольку.

Коханий, яке щастя, що у нас є таке щастя. Дякую тобі за кохання, терпіння, піклування, за нас! Ти моє все!

Просто безмежно кохаю

, – написала Alyosha.

Користувачі Мережі доєдналися до привітань у коментарях і відмітили, що дівчинка схожа на свого зіркового тата:

  • “Вітаємо малесеньку квіточку! Сонечко-донечка, нехай зростає здоровенькою та щасливою! Гарної долі”;
  • “З Днем Народження! Рости здоровою і щасливою! Татова донечка, схожа дуже!”;
  • “Вітаю щиро! А наче ж тільки народилась. Час іде швидко”;
  • “Вітаю. Здоров’я міцного, щасливої долі під мирним небом”;
  • “Щастя і здоров’я маленькій красуні”.

Нагадаємо, наразі співачка Альоша разом із трьома дітьми знаходиться в США. Туди вона виїхала після початку повномасштабної війни в Україні. Проживає жінка у своєї свекрухи. Мама Тараса Тополі вже багато років живе в Америці.

Поки Альоша з дітьми перебуває у безпеці, її чоловік Тарас Тополя більше півроку боронив Батьківщину на фронті. Артист разом з іншими учасниками гурту “Антитіла” вступили до лав ЗСУ відразу після повномасштабного вторгнення.

Тарас Тополя більше півроку боронив Батьківщину на фронті

Через півроку служби артистів відрядили з передової, щоб вони зайнялися роботою на культурному фронті. Наразі Тарас Тополя дає благодійні концерти та бере участь в інших благодійних ініціативах, збираючи кошти на ЗСУ.

При цьому артист запевняє, що він офіційно залишається бійцем свого батальйону і готовий в будь-який момент повернутися на фронт.