Онуку Ірини Алфьорової всі вважали “сонячною” дитиною: плітки виникли через приховування Дуні від преси

Євдокії Бероєвій пощастило народитися у родині акторів. Батьки дуже довго приховували дівчинку від широкого загалу, тому почали ширитися чутки, що вона – Даун.

Та коли всі побачили світлину 16-річної онуки Ірини Алфьорової, стало зрозуміло – з розумовими здібностями в Дуні все гаразд. Певно, розмови про “сонячну” дитину народилися через опіку батьків Євдокії над малечею з різними психічними розладами у рамках благодійного фонду “Я є!” От усі й намагалися у колективних світлинах акторської родини з підопічними розгледіти й хвореньку Дуню.

Так виглядає онучка Ірини Алфьорової

А Ксенія Алфьорова з Єгором Бероєвим просто хотіли, щоб у дитини було нормальне дитинство, тому і відгородили її від усього світу. Днями донька знаменитої Констанції виклала в мережу світлину Дуні. Фото зроблене під час відпочинку родини в Туреччині. Всі злостивці прикусили язики: дитина абсолютно нормальна.

Батьки Дуні опікуються сонячними дітками

Євдокія багато читає, навчається у звичайній школі, створює власноруч слайми. Ці антистресові іграшки дівчинка продає через Інтернет, тож навіть приносить у родину якісь копієчки. Щоправда, Ксенія не витрачає ці гроші, а зберігає, щоб витратити на навчання доньки.

Олександр Абдулов виховав маму Дуні як рідну доньку

Звісно, Дуня вже замислюється про вибір майбутньої професії. Батьки у неї актори, дідусь по татовій лінії та бабуся по маминій – теж. Можливо, і юна леді поступатиме в ГІТІС, як її знаменита бабуся Ірина.

Слід відзначити, що батьки Ірини Алфьорової були юристами. Доньку Ксенію актриса свого часу теж вмовила здобути професію адвоката. Тож, не виключено, що онучка дослухається до слів бабусі, що в житті слід мати більш серйозну роботу, й опановуватиме нюанси законодавства. Та, швидше за все, акторські гени візьмуть гору, і дівчина стане такою ж улюбленицею мільйонів глядачів, як її бабуся, дідусь, мама й тато.

Популярне

Схожі статті

Для цих рибних котлет і свіжу рибу купляти не треба: беру 1 склянку рису та 3 банки консервованої сардини

Котлети з консервованої сардини та рису, це простий і смачний спосіб приготувати ситну страву з доступних інгредієнтів. Вони підходять як для повсякденного обіду, так і для святкового столу.

Кекс зі стиглих бананів: з цим рецептом я перестала купляти магазинні булки. На аромат збігся весь підʼїзд

Банановий кекс – це чудовий спосіб використати стиглі банани та приготувати смачний домашній десерт. Простий у приготуванні, цей кекс стане улюбленим у вашій родині та ідеально доповнить чаювання.

Після цієї вечері чоловік зробив пропозицію руки та серця друге: запечені курячі крильця в пікантній глазурі

Курячі крильця в томатно-медовій глазурі – це страва, яка вразить ваші смакові рецептори своїм насиченим смаком і ароматом. Вони підходять як для повсякденного вечері, так і для святкового столу.