Дмитро Коляденко та Ірина Білик знову разом! Зірки відверто показують свої стосунки на публіці (ФОТО)

Чутки про стосунки Ірини Білик та шоумена Дмитра Коляденка отримали новий виток. Пара стала досить часто з'являтись на публіці, при цьому зовсім не приховуючи почуттів

Співачка Ірина Білик та відомий хореограф Діма Коляденко, після 24 лютого 2022 року, почали активно проводити разом час. Колишній чоловік, з яким співачка розійшлась в 2021 році, проживає та працює в росії. Він навіть не зателефонував жінці та не запитав про неї чи сина. Єдиною чоловічою опорою для Білик став саме Дмитро.

Так, на днях на інстаграм сторінці української зірки появилось досить кумедне відео з ресторану. Коляденко виконував там головну роль.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко знову разом
Ірина Білик та Дмитро Коляденко знову разом

Ірина Білик та Дмитро Коляденко знову разом

В кадрі пара прийшла на вечерю в один із київських ресторанів та вирішила скуштувати роли. Дмитро проявляє увагу до партнерки та бажає її погодувати. Але як тільки Ірина готова вже скуштувати рол – хореограф вмить забирає їжу та смакує сам.

На відео видно розчароване обличчя співачки. Під відео Ірина залишає коментар до своїх прихильників:

“Якщо дружина на дієті, чоловік повинен тримати дієту разом з нею?”

Таке миле та кумедне відео, пронизане щирими почуттями. І прихильники одразу відреагували, коментарі говорять самі за себе.

Дмитро Коляденко та Ірина Білик
Дмитро Коляденко та Ірина Білик

Останнім часом пара постійно відпочиває або ж відвідує благодійні концерти. Навіть під час спільних подорожей Ірина публікує відео зі звичайного життя артистів.

Потрібно зазначити, що пара вже мала тривалий роман, з 2003 по 2006 роки. Тоді, за розвитком їх стосунків палко спостерігала вся країна. Але розтавання було неминучим. Попри всі негаразди, недомовки, непорозуміння – Дмитро та Ірина залишились добрими друзями та продовжують підтримувати один одного.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко
Ірина Білик та Дмитро Коляденко

Ірина Білик наразі вільна та самостійно виховує свого сина Табріза. Можливо зовсім скоро співачка оголосить про своє чергове весілля, і на цей раз обранцем все ж таки стане Дмитро Коляденко.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.