Аліна Гросу, Тіна Кароль, Тоня Паперна та інші: у кого з українських зірок були стосунки з росіянами

До недавнього часу багато українських зірок будували свою кар'єру та особисте життя не тільки в рідній Україні, але і в сусідніх державах. Катерина Кузнецова та Тоня Паперна навіть одружились з росіянами

Кохання не знає кордонів. Українські зірки не одноразово підтверджували цей факт своїми романтичними стосунками з чоловіками з інших країн.

Аліна Гросу та Роман Полянський

Аліна Гросу та Роман Полянський

Співачка Аліна Гросу у 2019 році мала досить тривалі стосунки з російським актором та режисером Романом Полянським. Останній брав участь в українсько-російських проєктах, тому багато часу проводив в Києві. Аліна не раз згадувала, що її коханий появився в потрібний для дівчини час, адже вона не могла зібратись з думками після болісного розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим. Але роман української співачки в Полянським теж був нетривалим, адже після 24 лютого 2022 року чоловік просто втік в росію й обірвав всі зв’язки з Аліною.

 Катерина Кузнєцова та Максим Аплін

Катерина Кузнєцова та Максим Аплін

Красуня акторка, яка відома більшості українців за московським серіалом “Кухня”, має українські корені, адже народжена в Києві. Дівчина вирішила будувати кар’єру та особисте життя в сусідній державі, і це їй добре вдавалось. У 2018 році Катерина зустріла свого коханого з російським паспортом. Максим та Катерина наразі проживають разом в Іспанії та активно підтримують Україну, беруть участь в благодійних зборах. Коханий акторки, до речі, відверто засуджує дії своєї батьківщини.

Тіна Кароль та Кирило Туриченко

Тіна Кароль та Кирило Туриченко

Одесит Кирил Туриченко вже давно проживає в росії та, за чутками, навіть отримав російський паспорт. Він співає в популярній групі Іванушки International та ніколи не згадує нині про своє українське громадянство. А ще майже двадцять років тому він був закоханий в Тіну Кароль. Пара познайомилась на фестивалі “Чорноморські ігри” в Каховці. Тоді між ними виникли певні почуття, які розгорілись з новою силою вже у 2006 році під час відбору на “Євробачення”. Тоді Тіна та Кирило проживали разом в одному будинку.

Тоня Паперна та Володимир Яглич

Тоня Паперна та Володимир Яглич

Старша донька Ольги Сумської наразі проживає в росії та за півтора роки не розповіла про свою позицію стосовно подій, що розвиваються в Україні. Однак світлини зі свого активного та багато життя в москві регулярно з’являються на інстаграм сторінці дівчини. Вона щаслива дружина відомого російського актора Володимир Яглича. Сімейна пара виховує двох діток.