56-річна Ольга Сумська відповіла, чи побачиться на свята з донькою Паперною, яка живе в росії: “Можна уявити”

Відома українська актриса разом зі своїм чоловіком та молодшою донькою мешкає у Києві, а старша зіркова донька Тоня Паперна живе в росії. Сумська зізналась, чи чекає на Тоню в гості

Ольга Сумська має двох доньок. Молодша Ганна Борисюк разом із батьками, українською актрисою та її чоловіком і колегою Віталієм Борисюком, мешкає в українській столиці. Старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна вже довгий час живе в росії. Там зіркова донька разом зі своїм чоловіком та двома дітьми залишається й зараз. У нещодавньому коментарі для журналістів українська актриса зізналась, чи побачиться з Тонею та онуками на новорічні свята.

Українська актриса Ольга Сумська висловилась про свою доньку з росії Тоню Паперну
Українська актриса Ольга Сумська висловилась про свою доньку з росії Тоню Паперну

Ольга Сумська про свою доньку з росії

Не так давно журналісти українського видання “ТСН” взяли коментар у відомої актриси Ольга Сумської. Знаменитість розповіла про те, чи чекає взагалі на свою доньку Тоню Паперну в Києві. Так, за словами української актриси це дуже важко осягнути, втім наразі вона навіть уявити не може, як її старша дитина могла б приїхати до неї на новорічні свята.

Зірка розповіла про те, що все це дуже важко, а Антоніна Паперна й взагалі не може покинути країну, в якій живе, тому ледве не змушена залишатись у москві. Саме тому, продовжила Ольга Сумська, вона не знає, коли знову матиме змогу побачити свою рідну доньку, її чоловіка та двох онуків. Знаменитість також зазначила, що Тоня Паперна теж відчуває душевний смуток через ситуацію, що склалась.

За словами української актриси, вона не може уявити, коли наступного разу побачить рідну доньку та онуків
За словами української актриси, вона не може уявити, коли наступного разу побачить рідну доньку та онуків

Крім того, Ольга Сумська також прокоментувала той факт, що бути розлученою зі своєю рідною дитиною таким чином – це найважче, що людина взагалі може уявити. Втім, українська актриса не була багатослівною та не розповіла, чому насправді Антоніна Паперна не може покинути територію росії.

Вона ніяк не може приїхати. Це неможливо з усіх боків. Це найважче, що можна взагалі уявити

– зазначила українська актриса.

Ольга Сумська розповіла про приїзд Тоні Паперної
Ольга Сумська розповіла про приїзд Тоні Паперної

Нагадаємо, що старша донька відомої української актриси вже давно живе в росії зі своїм цивільним чоловіком Володимиром Ягличем. Разом вони виховують 4-річну Єву та молодшого 2-річного Даніїла.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.