Найбагатша співачка України Камалія показала відросле коріння з сивиною: роки не пройшли повз (ФОТО)

Артистка, благодійник, красуня, мама – це все про Камалію. Жінка кожного дня виглядає, мов тільки що зійшла з обкладинки журналу. Але чи все так просто

Камалія пройшла тривалий час становлення себе як особистості. Багато було випробувань, і зірка не приховує, що експериментували з власним іміджем. Дивлячись на молоді фото співачки, одразу стає зрозумілим, що без рук майстрів тут не обійшлось.

Камалія наразі має прекрасний вигляд у свої 46 років. Але за такою красою потрібен регулярний догляд.

Українська співачка Камалія засвітила сивину
Українська співачка Камалія засвітила сивину

Камалія більше не приховує сиве волосся

Нещодавно найбагатша співачка України завітала у свій улюблений салон краси. Майстер показала процес перевтілення зірки. Прихильники одразу помітили, що у Камалії є сивина, яка видніється на відрослих коренях.

Українська співачка Камалія засвітила сивину
Українська співачка Камалія засвітила сивину

Роки беруть своє, і природу не можливо обвести навколо пальця різними процедурами краси. Але буквально через дві години праці, Камалія знову сяє, розкішне волосся додає красуні впевненості.

Українська співачка Камалія засвітила сивину
Українська співачка Камалія засвітила сивину

Ефект після професійного фарбування та догляду просто неймовірний. Камалія довгий час довіряє своє волосся лише перевіреному спеціалісту, тому завжди впевнена в бездоганному результаті.

Потрібно зазначити, що чоловік Камалії, Мохаммад Захур, теж слідкує за своєю зовнішністю. Саме тому він регулярно підфарбовує своє сиве волосся. Мільярдер зізнається, що гроші для нього вже давно не на першому плані. Головне це насолоджуватись життям та мати красивий вигляд. Тому за фарбуванням Захур відправляється в Лондон. Процедуру проводить кожен місяць та викидає, на наші кошти, близько 25 тисяч гривень. І це лише послуги майстра. А що уже говорити про вартість чартерного перельоту.

Камалія та її чоловік
Камалія та її чоловік

Як бачимо, пара приділяє максимум уваги, щоб виглядати, мов з картинки. І їм це прекрасно вдається.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.