34-річна Ксенія Мішина з сином Платоном насолоджуються відпочинком в сонячному Ізраїлі: все за свій рахунок

На днях українська актриса та телеведуча Ксенія Мішина похизувалась своїм відпочинком з сином. Вони відвідали Ізраїль, де зупинились в шикарних апартаментах

Ксенія Мішина, молода мама та акторка, намагається будь-який вільний час проводити з сином Платоном. Саме тому на літній відпочинок вони відправились разом. Ксенія робить все можливе для того, або надолужити втрачені роки дитинства, коли син проживав з бабусею та дідусем, а акторка будувала свою кар’єру в іншому місті.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина з сином Платоном

Ксенія Мішина на відпочинку в Ізраїлі

Як видно з фото та відео, що зірка публікує на своїй сторінці в інстаграм, родина задоволена новими краєвидами та неповторними емоціями. Високі пальми, ідеальний газончик і таке тепле море. Ну що ще потрібно для відпочинку.

Не забуває холостячка Мішина і про чоловічу аудиторію своїх підписників. Саме тому позує в досить відвертому вбрані, аби похизуватись стрункими ніжками. Незважаючи на постійний хейт та розмови про регулярну оголеність на фото, зірка насолоджується своєю фігурою та підкреслює її різними сукнями.

Платон з зірковою мамою отримали досить красиву засмагу та заряд позитивної енергії на навчальний рік.

На одній зі своїх сторіс з відпочинку Ксенія написала:

Ксенія Мішина на відпочинку
Ксенія Мішина на відпочинку

“Як сказав один мій розумний знайомий: гроші потрібно витрачати на подорожі та навчання. Це дві речі, які розвивають людину”

Вірогідно, акторка дослухається до поради. Адже подорожувати в нинішній час це досить дороге задоволення. А що уже говорити про ціни в Ізраїлі.

Це далеко не перший відпочинок цього літа, що так активно публікує зірка. Не так давно вона повернулась з сином з Карпат.

Пляжний відпочинок Ксенії Мішиної добігає кінця, адже на носі уже перше вересня.

Ксенія Мішина на відпочинку
Ксенія Мішина на відпочинку

Родина насолоджується останніми днями та вирушає додому в Київ.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.