Старші діти Анастасії Заворотнюк уже зовсім дорослі: як виглядають нащадки няні Віки та їх менша сестричка

Усі шанувальники таланту Анастасії Заворотнюк з тривогою стежать за новинами про стан здоров'я улюбленої няні Віки. Та найскладніше у цій ситуації, напевно, дітям актриси, яких у неї троє.

Найгучнішим романом Анастасії Заворотнюк були стосунки з Сергієм Жигуновим під час знімання в сіткомі “Моя прекрасна няня”. Чоловік заради брюнетки навіть розлучився з дружиною. Щоправда, дитинку кохана йому так і не подарувала. Подібним даром Настя ощасливила інших чоловіків.

У Заворотнюк є троє дітей: старші Анна та Майкл з’явилися на світ у шлюбі з бізнесменом Дмитром Стрюковим. А наймолодшу донечку актриса назвала Мілою. Татом її є фігурист Петро Чернишов.

Анна Стрюкова

Анна Стрюкова з мамою

Дівчина має 25 років і мешкає в Дубаї. Час від часу Анна приїжджає до москви, щоб навідати хвору маму. Та дівчина навіть не вважає себе росіянкою, адже є наполовину українкою. Донька Стрюкова намагалася зробити кар’єру моделі, актриси й навіть блогерки. Анна з 17 років співмешкає з чоловіком, якого на широкий загал не показує. Вона й у дитячі роки перебувала переважно за кордоном в елітних навчальних закладах. А тепер на батьківщину її не загониш й поготів.

Майкл Стрюков

Майкл Стрюков з мамою

Молодик на 2 роки молодший від старшої сестри. Нині він перебуває в Америці. Соціальні мережі Майкл веде, але не так активно, як його родичка-блогерка. Кажуть, що з усіх трьох дітей, саме син найбільше схожий на матір. Стрюков-молодший захоплюється музикою. Юнак грає у гурті й часто ділиться власними доробками з підписниками.

Міла Чернишова

Міла Чернишова з мамою та бабусею

Настя з Петром побралися 2008 року. За 10 років у шлюбі наважилися народити дитину. Невдовзі після пологів у Заворотнюк діагностували пухлину в мозку. Тож Міла бачить маму виключно в ліжку. Переважно за дівчинкою доглядають батько та бабуся. А от як виглядає донька нині зіркова пара воліє приховувати від загалу.