В мережі з’явилося свіже фото дружини Олега Винника Таюне: без зачіски, макіяжу і з сумними очима (Фото)

Бек-вокалістка Олега Винника і його дружина Таюне вже понад 1,5 роки не виходила в інфопростір і не зв'язувалася зі своїми прихильниками. Та нещодавно в Мережі з'явилося свіже фото артистки, зроблене в Німеччині.

Олег Винник і його бек-вокалістка Таюне, яку публіка любила не менше, ніж самого співака, стали одними з небагатьох артистів, які після початку повномасштабної війни повністю зникли з інфопростору. Пізніше стало відомо, що зіркове подружжя виїхали до Німеччини.

Олег Винник тримав мовчання більше року. Навколо нього ширилося безліч чуток, начебто він хворіє і поїхав в Німеччину на лікування та інше. Лише через 1,5 роки повномасштабної війни артист вирішив дати інтерв’ю і розповісти де він і що з ним відбувається насправді. Так, в інтерв’ю Ютуб-каналу “КРП” Винник зізнався, що виїхав з України через декілька днів після повномасштабного вторгнення, тобто незаконно, та щей вивіз із собою багато людей.

Олег Винник вперше за довгий час дав інтерв’ю

Співак зізнався, що не вважає, що був би кориснішим Україні, якби залишався там, адже на фронт він точно не пішов. Щодо своєї хвороби Винник заявив, що дійсно має проблеми зі здоров’ям, та чим саме хворіє артист, він не зізнався. При цьому Винник розвіяв чутки про те, що у нього онкологія і сказав, що на щастя такою хворобою він не хворіє.

До речі, в цьому інтерв’ю Олег Винник вперше відкрито назвав ім’я своєї дружини. Співак підтвердив, що його бек-вокалістка Таюне вже багато років є його жінкою. І хоча публіка про це давно здогадувалася, зіркове подружжя тримали свій статус в секреті.

Цікаво, що навіть після інтерв’ю Винника Таюне так і не вийшла на зв’язок з прихильниками. Та недавно фото зі співачкою опублікувала на своїй сторінці у Фейсбук керівник офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барон. Жінка показала, який вигляд має Таюне нині. Так, дружина Винника позувала без зачіски та макіяжу і мала далеко не зірковий вигляд.

В мережі з’явилося свіже фото дружини Олега Винника Таюне

Сумні очі сміхом не сховати

, – підписала знімок Валерія Барон.