Українські знаменитості, що збиралися чи насправді змінили ім’я: Катя Осадча, Надія Матвєєва, Ассоль

Деякі знаменитості не погоджуються з іменами, які дали їм батьки, і придумують собі нові. Чи оформлюють зміни документально, чи роблять все це лише на словах?

Надія Матвєєва

При народженні телеведуча була Людмилою. Але всі вважають її Надею. Матвєєва сама стала називати себе Надією, коли прийшла працювати на радіо. Відтоді несправжнє ім’я закріпилося.

Надія Матвєєва за паспортом Людмила

Лише мама і дві подруги дитинства продовжують називати знаменитість Людою. І в паспорті жінка так і залишилася Людмилою. Вирішила, що змінювати біографічні дані немає потреби.

Катерина Осадча

Телеведучій страшенно не подобалося ім’я, яким її наділили батьки. Вона мріяла бути Оксаною і навіть просила батьків у дитинстві, щоб змінили документи. Та до цього руки так і не дійшли.

Катерина Осадча мріє стати Оксаною

Згодом телезірка прославилася у передачі “Світське життя”, і багато незнайомих людей стали звертатися до Катерини, називаючи Оксаною. Вона це пов’язує з прізвищем Осадча, яке, напевно, асоціюється в уяві загалу з Оксаною. От і на зніманнях “Голосу країни” в Польщі якийсь чоловік гукнув до неї: “Оксано!” Тож, як бачимо, мрії збуваються.

Катя Гуменюк

Ця співачка змінила сценічне ім’я на Ассоль ще в 3-річному віці. Відтоді часто виступала і записувала власні альбоми. У 8-річному віці дівчинка зібрала цілий палац “Україна”, де відбувся її сольник. Потім були “Пісня року”, “Шлягер року” і “Х-фактор”.

Катя Гуменюк з Ассоль перетворилася на SWOIIA

По закінченні школи Катруся поїхала навчатися до Лондона, а коли здобула диплом юристки, вирішила показати талант на “Голосі країни”. Також дівчина брала участь у національному відборі на “Євробачення”.

Напевно, вирішивши, що дитячий псевдонім не принесе жаданої слави, співачка нещодавно взяла собі нове ім’я, ставши SWOIIA. Навіть встигла записати чуттєву композицію “Сестра” під новим іменем. До речі, 2019 року дівчина ще й прізвище змінила у зв’язку з заміжжям. Тепер вона Тараненко.