Що відомо про дітей від перших шлюбів Падалко і Соболєва: старшу дочку Єгора вже бачили, а хто ж у Марічки

До щасливого сімейного життя ми не завжди приходимо одразу. Іноді трапляються помилки при виборі супутника і тоді ми розлучаємося, але, на жаль, у багатьох випадках на той момент вже є спільні діти.

Відома в Україні зіркова телеведуча любить показувати світлини своїх з Єгором Соболєвим дітей, розповідати про те, як живе їхня родина. Але до того як Марічка одружилася зі своїм теперішнім чоловіком в них обох вже був багаторічний досвід сімейного життя у перших шлюбах.

На відміну від дружини Єгор Соболєв ніколи не був відкритий у питаннях особистого життя. Але відомо, що до зустрічі з Падалко чоловік був одруженим і від першої дружини має дорослу 20 річну доньку Алісу. Вона студентка Києво-Могилянської академії.

Дівчина схожа на свого батька і коментарі, якими Єгор супроводжує світлини з донькою, свідчать про нормальні стосунки між ними. Складно сказати, які відносини склалися у дівчини з братом та сестрами, що народжені від другого шлюбу батька, але можна побачити, що Марічка під світлинами падчерки ставить відмітки “Подобається”.

Що ж до дітей Марічки від першого шлюбу?

Вона прожила в ньому 15 років, але склалося так, що з якихось причин пара не могла мати спадкоємців.

Марічка з Єгором познайомилися, коли обидва ще були у шлюбі зі своїми першими партнерами. Вони почали зустрічатися, а коли зрозуміли, що покохали один одного, то розлучилися з попередніми супутниками та побралися. Мабуть, для них це було правильно, бо з Єгором, як відомо, мрія Марічки стати матір’ю здійснилася аж тричі. Завдяки тому, що телеведуча не безпідставно хизується своєю родиною, всім відомо, як дружно та у якій чудовій атмосфері жили та виховувались ці діточки. І можна не сумніватися, що іспити, які кинула їхній родині доля сьогодні, як і всім українцям, вони гідно подолають разом.