Ольга Сумська позувала з лебедями без зайвого одягу: Роксолана у 57 така ж прекрасна, як і раніше (ФОТО)

Ольга Сумська завжди вирізнялася з-поміж інших актрис неабиякою сміливістю. Навіть у 57 років не соромиться показати всі вигини свого прекрасного тіла.

Вересень цьогоріч видався теплим та лагідним, як ніколи. От і Ольга Сумська не стрималася, скинула зайве й виставила тіло під останні сонячні промінчики. У таку погожу вересневу днину, перебуваючи біля водойми, гріх було б не скористатися моментом та не позагорати. А побачивши лебедів, артистка взагалі не могла стримати емоцій:

“Трошки ще позасмагати, покайфувати. Ось такий він вересень, неймовірний. Разом з цією солодкою парочкою”.

Ольга Сумська в 57 років

Шкода, що не показала свою красу на повний зріст. Та ми й так чудово уявляємо, як виглядає актриса без одягу, оскільки неодноразово могли в цьому пересвідчитися раніше. Під час знімання української версії “Роксолани” Сумській неодноразово доводилося демонструвати себе частково і навіть повністю. Тож шанувальники зірки мали можливість вивчити всі вигини ідеального тіла.

Ольга Сумська в 50 років

Та й з роками Ольга лише кращала, немов дороге вино. У 50 років знаменитість знялася у відвертій фотосесії, чим надзвичайно потішила шанувальників. Ще за рік постала перед широким загалом із величезним татуюванням, що закривало шию та плечі актриси. Люди зітхнули з полегшенням, дізнавшись, що це всього лише малюнок, а не справжній відбиток на тілі на все життя.

Ольга Сумська в 54 роки

У 54 роки Ольга взяла участь у фотопроєкті “Антиейджизм”, де зняла з себе одяг практично повністю. На зірці залишився лише шматок прозорого фатину. Та є світлини навіть без тканини. Тож, дивлячись на всенародну улюбленицю, можемо сміливо констатувати – Ользі Сумській вік не підвладний. Вона завжди в ідеальній формі і є чудовим прикладом для наслідування молодому поколінню юних актрис.