Самотній вовк та повелитель Таюне: Олег Винник поділився новинами з особистого життя в Берліні

До тріумфу в Україні Олег Винник мешкав у Берліні не один рік. Тепер повернувся до Німеччини, розірвавши всі зв'язки з батьківщиною. Мирно гуляє вулицями німецької столиці разом із Таюне.

Звісно, Олег не може пройти мимо Театру дес Вестенс, з яким пов’язано чимало його виступів. Тут він співав партію Жана Вальжана у “Знедолених”. Виходив на сцену 380 разів. Це було у 2003-2004 роках.

Театр дес Вестенс

Мешкав він тоді неподалік театру, і це було дуже зручно, адже вистави давалися щодня, окрім понеділка, а у вихідні взагалі двічі на день. Пробувався співак і на інший відомий мюзикл “Танець вампіра”, але його не затвердили на цю роль.

Будинок, в якому раніше мешкав Олег Винник

Натомість він грав у мюзиклі “Нотр дам де Парі” на Потсдамер Платц. Якщо перший театр нагадував знаменитості Бродвей, то на цій площі неначе потрапляєш у Нью-Йорк з його хмарочосами.

Потсдамер Платц

Тут же можна побачити алею німецьких та австрійських зірок та відомий зал, де проводиться кінофестиваль Берлінале. Звісно, прогулянка Берліном для Олега Винника не обходиться без відвідин головної пам’ятки столиці – Бранденбурзьких воріт.

Кінофестиваль Берлінале

Саме за ними колись розташовувалася берлінська стіна, що ділила німецьку столицю на дві частини – західну та східну. Тепер Олег мешкає у колишній НДР, а щоденні пробіжки проводить у ФРН.

Бранденбурзькі ворота

Поласувати курячими ніжками українець навідується до ресторану “Гуд френдс”. Винник переконаний, що на Кантштрасе готують найсмачнішу курятину за кантонськими рецептами.

Ресторан Гуд френдс

А якщо хочеться поласувати італійським морозивом, то слід повернутися на Потсдамер Платц. У торговому центрі “Аркаден” воно найсмачніше. Та й асортимент доволі пристойний.

Торгівельний центр Аркаден